Τηλυκράτης: Ξεκίνησε με στόχο το πρωτάθλημα (φωτος)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η “πρώτη” του Τηλυκράτη για τη νέα περίοδο, με μεγάλη αισιοδοξία και με πρωταγωνιστικούς στόχους, όπου δήλωσαν διοικούντες και ο προπονητής Ανδρέας Παντζιαράς.

Γράφει ο Πανονίκος Κατωπόδης/
panonikoskatopodis@gmail.com

Παλιοί και νέοι γέμισαν μπαταρίες στις καλοκαιρινές τους διακοπές και πάτησαν χορτάρι για μια δύσκολη σεζόν που τους περιμένει γεμάτη απαιτήσεις, με σκοπό να παρουσιάσουν ωραίο ποδόσφαιρο για να το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι.

Το παρών έδωσαν 23 ποδοσφαιστές και όλα τα νέα αποκτήματα σε αυτή τη πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, με τους “κυανέρυθρους” να έχουν κάνει κινήσεις μέχρι τώρα που στέλνουν σαφώς μήνυμα για πρωτάθλημα και άνοδο στην Β΄ Εθνική.

Στις 19:00μμ ήταν προγραμματισμένη πρώτη γνωριμία, με τους διοικούντες και τον προπονητή να κάνουν για κάνα τέταρτο τις συνηθισμένες ομιλίες. Στις 19:15μμ οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν και επίσημα τη νέα τους χρονιά, με την πρώτη προπόνηση να κρατάει περίπου 1 ώρα και πάνω στο μισάωρο να παίρνουν τις πρώτες δροσηστικές ανάσες και να συνεχίζουν το πρόγραμμά τους.

Υπό τις οδηγίες του Ανδρεα Παντζιαρά και του βοηθού του, Τάκη Κονιδάρη οι παίχτες ξεκίνησαν με τρέξιμο, στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ αμυντικοί με επιθετικούς και έκαναν ασκήσεις με μπάλα, ενώ στο τέλος είχε χαλάρωμα.

Στο τέλος της προπόνησης, ο Ανδρεάς Παντζιαράς, κάλεσε όλα τα νέα αποκτήματα στο γραφείο του, ενώ έδωσε και οδηγίες για τη συνέχεια σε όλους τους παίχτες.

Αυτοί που έδωσαν το παρών ήταν οι Γιώργος Καραγκούνης, Σπύρος Βλάχος, Λάμπρος Καταγής, Κώστας Ιασωνίδης, Σπύρος Καταγής, Σούλης Βρεττός, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Θεόδωρος Παπακωνσταντής, Νίκος Βασίλας, Ρομέο Τσελάι, Ανδρέας Κτενάς, Σταύρος Καλογερής, Λεντιόν Μπαλί, Χαράλαμπος Πετράκος, Ξενοφών Φέτσης, Ηλίας Γκίκας, Θεόδωρος Περιστέρης, Γιάννης Μπαλογιάννης, Στέφανος Βασιλείου, Γιάννης Γεωργάκης, Φώτης Σιδέρης, Γιώργος Γραμματικόπουλος.




Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί