Ανακοίνωσε Σιδέρη και Σκαμνέλο ο Τηλυκράτης

Το Δ.Σ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Φώτη Σιδέρη Χρήστου Σκαμνέλου,και τους καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια του Τηλυκρατη…..ήταν η ανακοίνωση του Τηλυκράτη στο faceboοκ, που επιβεβαίωσε τις δύο πρώτες κινήσεις των “κυανέρυθρων”.

Όσο αφορά τον 22χρονο επιθετικό, Φώτη Σιδέρη, που αποκτήθηκε από τον Εθνικό Φιλιππιάδας βρέθηκε στο στόχαστρο εξαιτίας της ευχέρειας του στο σκοράρισμα αλλά και της δυνατότητας που έχει να αγωνίζεται σε περισσότερες από μία θέσεις.

Ο Εθνικός αποδέχτηκε την πρόταση του Τηλυκράτη, ο παίκτης είπε το “ναι” για την… κάθοδό του από την Γ’ Εθνική στο τοπικό πρωτάθλημα και έτσι από την περασμένη Δευτέρα αποτελεί και τυπικά μέλος της ομάδας της Λευκάδας. “Του αρέσει το κλίμα στην ομάδα μας, ήταν δύσκολο να κάνει ένα βήμα πίσω, από την Γ’ Εθνική στην Α’ Κατηγορία, αλλά τον πείσαμε και είναι μαζί μας. Πιστεύω ότι στον Τηλυκράτη θα βρει τον παλιό καλό εαυτό του, πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και θα βοηθηθεί” σημείωσε για την μεταγραφή ο πρόεδρος του Τηλυκράτη, Τριαντάφυλλος Βλάχος, σε ραδιοφωνική του σνυνέντευξη. Ο Σιδέρης έχει αγωνιστεί στον Άρη Πρέβεζας, τον ΠΣ Πρέβεζα, την Αναγέννηση Άρτας και την Φιλιππιάδα.

Οι προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό του Τηλυκράτη ξεκίνησαν με την απόκτηση του Χρήστου Σκαμνέλου. Ο παίκτης που φορούσε την φανέλα της ΑΕ Πρέβεζας και πέρυσι του ΠΣ Πρέβεζα, αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, ενώ στα θετικά της κίνησης αυτής καταγράφεται και το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί ως “μικρός” καθώς έχει γεννηθεί το 1995.

Παράλληλα ευχαρίστησε και τους παίχτες που αποδέσμευσαν: Ο Τηλυκράτης ανακοινώνει την αποδέσμευση των ποδοσφαιριστων Στράτου Γαζή Γιώργου,Σταύρου ,Παναγιώτη Μονόλιθου , τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα μας , και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους .

12417805_457484387776726_4120293613057823203_n

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης