Γ΄ Εθνική: Στον Αστέρα Παραποτάμου ο Φάνης Καλέσης

Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Παραποτάμου θα είναι την επόμενη χρονιά ο Φάνης Καλέσης, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες του σωματείου.

Με την φανέλα του Αστέρα θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά ο Καλέσης, με τον 24χρόνο μέσο να τα βρίσκει σε όλα με τους ιθύνοντες της ομάδας και να επιστρέφει στην Γ΄Εθνική και στον Παραπόταμο μετά από 2 χρόνια.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Σαγιάδα και τον Ατρόμητο στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα των ομάδων του Θεσπρωτού (1 χρόνο στο Α΄ τοπικό και 2 χρόνια στην Γ εθνική), Αστέρα Παραποτάμου (Α΄τοπικό) Θεσπρωτού ξανά (Γ΄Εθνική) και Άρη Φιλιατών (Α΄τοπικό ).

Σε επικοινωνία του theball.gr με τον Φάνη Καλέση μας δήλωσε τα εξής:

“Ευχαριστώ τον Άρη Φιλιατών την διοίκηση, τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου.

Εύχομαι η νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Να πάρει μια καλή θέση στην Γ΄Εθνική. Να έχουμε όλοι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγειά.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24