Γ΄ Εθνική| Καραγιαννίδης : “Ευχαριστηθήκαμε το ποδόσφαιρο στην ΑΕ Καραϊσκάκης”

Με έναν από τους κορυφαίους, αν όχι τον κορυφαίο παίχτη, της περσινής σεζόν για την ΑΕ Καραϊσκάκης, και ένα από τα πλέον αγαπητά παιδιά, τον Αριστοτέλη Καραγιαννίδη, συνομίλησε το artagoal.gr.

– Τέλη καλησπέρα, έχεις βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας σου;

– Καλησπέρα! Ναι, έχω έρθει σε συμφωνία με τη Δόξα Δράμας, και εκτός απροόπτου, εκεί θα βρίσκομαι τη νέα χρονιά. Είναι μια ομάδα με ιστορία, κόσμο και δυναμική, και πιστεύω ότι καλύπτει τις φιλοδοξίες μου.

– Τι πιστεύεις πως πήγε στραβά στην περσινή πορεία της ομάδας;

– Πέρσι, πιστεύω πως χρειάστηκε λίγος χρόνος ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τα πατήματά μας, και να αρχίζουμε να παίρνουμε αποτελέσματα κι αυτό μας κόστισε, γιατί καλό ποδόσφαιρο αποδίδαμε από την αρχή. Πιστεύω πως μαζί με τον Απόλλωνα Λάρισας ήμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες, και χάσαμε την πρωτιά στις λεπτομέρειες.

– Τι κρατάς και τι αφήνεις από την πορεία σου στην ΑΕ Καραϊσκάκης;

– Αυτό που κρατάω είναι το κλίμα ανάμεσα σε παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση που ήταν πολύ ευχάριστο. Κρατώ το ότι, παρά το επίπεδο της Γ’ Εθνικής ήμαστε μια ομάδα που πραγματικά παίζαμε και ευχαριστιόμασταν το ποδόσφαιρο, πράγμα που δεν είναι εύκολο να συναντήσεις, ακόμα και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Δε θέλω να αφήσω κάτι πίσω, γιατί και τα θετικά και τα αρνητικά χρειάζονται στη ζωή για να προχωρήσεις πιο δυνατός. Ωστόσο, σαν “άσχημες” στιγμές θα μου μείνουν, οι ήττες από τον Απόλλωνα Λάρισας στην έδρα μας, και από τον Ηρόδοτο, που ήταν ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, στο Σούπερ Καπ.

– Ως ο πιο αγαπητός ίσως ποδοσφαιριστής της ομάδας την περσινή σεζόν, ένα μήνυμα προς τον κόσμο και τη διοίκηση της ομάδος.

– Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας, και τον κο Δράκο, για τους οποίους έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Είναι διαφορετικοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου, βλέπουν το άθλημα ρομαντικά, και προσπαθούν τόσα χρόνια να πετύχουν, ακολουθώντας το δικό τους δρόμο, χωρίς να παρεκκλίνουν από αυτόν. Πολλοί είναι απογοητευμένοι που η ομάδα απέτυχε τέσσερις φορές να ανέβει, όμως έχει πετύχει, παρά τις δύσκολες εποχές, να συμβάλει στη δημιουργία ενός υγιούς ανταγωνισμού. Για μένα, μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί αυτή η προσπάθεια. Ο κόσμος, πέρα από κάποιες εξαιρέσεις, δεν έχει καταλάβει-αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια που γίνεται, και αυτό είναι το λυπηρό της υπόθεσης.

– Σε ευχαριστούμε πολύ, καλή επιτυχία στη νέα σου ομάδα.

– Εγώ σας ευχαριστώ πολύ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που