Νίκη Λευκάδας: «Μύδροι» κατά της ΕΟΚ

Σε επικοινωνία του sportshero.gr, με την ομάδα της Νίκης Λευκάδας σχετικά με το θέμα για τις πληρωμές των μετακινήσεων των διαιτητών από τα σωματεία μας απεστάλη το παρακάτω κείμενο που όπως θα διαπιστώσετε είναι γεμάτο με εντονότατα παράπιονα της ομάδας εις βάρος της ΕΟΚ:

«Σαν Νίκη Λευκάδας θα θέλαμε να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας για αυτή την απόφαση της Ομοσπονδίας.

Είναι δεδομένο ότι η προκήρυξη εξεδόθη πολύ αργά (όπως και πέρσι άλλωστε). Δε γνωρίζαμε π.χ. πόσες ομάδες θα πέσουν ή αν θα υπάρχουν play-out και ήδη κάναμε προγραμματισμό στα τυφλά. Δεύτερον πέρσι είχε δεσμευτεί η ΕΟΚ ότι θα γινόταν μια συνάντηση με τα Σωματεία πριν τις προκηρύξεις, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Και έρχεται φέτος και μας φορτώνει τα οδοιπορικά των διαιτητών, χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα. Το πρόβλημα δεν είναι να πληρώνουμε, το πρόβλημα είναι ότι βάζουμε λεφτά από την τσέπη μας και προσπαθούμε να βρούμε χορηγούς σε ένα σχεδόν ανύπαρκτο προϊόν που δεν ακούγεται καν η γνώμη μας.

Όπως αντιλαμβάνεστε για μια επαρχιακή ομάδα όπως η Νίκη Λευκάδας, που ξοδεύει τόσα χρήματα σε ταξίδια και ξενοδοχεία, η επιβάρυνση είναι εξαιρετικά μεγάλη. Ας πληρώσουμε λοιπόν για μια ακόμη φορά, αλλά ας αναλάβει η αρχή του αθλήματος να βρει μια κεντρική χορηγία στην Α1, ας υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη έστω και μέσω διαδικτύου να προβάλλουμε ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους που μας στηρίζουν. Για ποιο λόγο η Α2 Ανδρών πέρσι είχε τηλεοπτική ιντερνετική κάλυψη σε 2-3 αγώνες ανά βδομάδα και η Α1 Γυναικών δεν είχε τίποτα; Το βασικό πρόβλημα λοιπόν δεν είναι τα οδοιπορικά, το πρόβλημα είναι αν υπάρχει διάθεση να ασχοληθούμε πραγματικά για την αναβάθμιση του γυναικείου.»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...