Γ΄ Εθνική: Ελπίδες για άνοδοκαι για τους 2ους

Αναζωπυρώθηκαν τα σενάρια περί ανόδου των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής στη Football League

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Football League και επανέρχονται στην επικαιρότητα σενάρια ανόδου των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνική στη δεύτερη κατηγορία. Ο Αγροτικός Αστέρας προετοιμάζεται για Γ’ Εθνική, όπως και ο Πανσερραϊκός, ενώ η συμμετοχή των Εργοτέλη και Ηρακλή είναι τουλάχιστον αμφίβολη. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μόνο δυο ομάδες της Football League πήραν άδεια συμμετοχής σε πρώτο βαθμό, ενώ κάποιες δεν κατέθεσαν καν φάκελο, δείχνουν το προβληματικό πρόσωπο της κατηγορίας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Γι’ αυτό επανέρχεται το σενάριο ανόδου των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής, που πρόκειται για ομάδες δυνατές διοικητικά και οικονομικά. Οι Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης, Χαλκίδα και Ιωνικός έχουν φρενάρει τον σχεδιασμό τους περιμένοντας τις εξελίξεις, που ίσως δεν αργήσουν. Εντός των ημερών αναμένεται να ληφθεί η σχετική απόφαση και να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στον ΚΑΠ, για να επιτραπεί η συμπλήρωση των κενών στο πρωτάθλημα της Football League από ομάδες της Γ’ Εθνικής.

liganews.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24