Νίκη Λευκάδας: Η Πρόεδρος της Νίκης Λευκάδας, Γεωργία Λάζαρη, αποκλειστικά στο lefkadasportnews.gr

Η νέα Πρόεδρος της Νίκης Λευκάδας, Γεωργία Λάζαρη, μιλάει για πρώτη φορά από τη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της αποκλειστικά στο lefkadasportnews.gr. Μιλάει για τους στόχους της, το όραμα της ομάδας, πως ασχολήθηκε με το γυναικείου μπάσκετ, πως “μπλέχτηκε” με τα διοικητικά της Νίκης, πως βλέπει τις πρώτες μέρες τις θητείας της. Αλλά επίσης, μιλάει για την Αγνή Κρητικού, για την επιτυχία της Εθνικής γυναικών, τις ακαδημίες και μας δίνει μια πρώτη γεύση για την επόμενη χρονια.

Πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα διοικητικά της Νίκης;

Ξεκίνησα την ενασχόληση μου με το μπάσκετ σε νεαρή ηλικία μέσα από την σχολική ομάδα και τη Δόξα Λευκάδας που ήταν τότε η πρώτη χρονιά που ιδρύθηκε η γυναικεία ομάδα της. Στη συνέχεια πάντα κοντά στην ομάδα είτε ως φίλαθλος και άλλοτε ως χορηγός που αγαπάει και στηρίζει το άθλημα. Ένα χρόνο πριν μου προτάθηκε να βοηθήσω την ομάδα και με μεγάλη μου χαρά ανταποκρίθηκα. Οι εκλογές τον Μάιο με έφεραν σε αυτή τη θέση . Μια πρόκληση για μένα από μια θέση ευθύνης.

Τι είναι αυτό που σας τράβηξε στο γυναικείο μπάσκετ;

To γυναικείο μπάσκετ είναι το ίδιο όμορφο και δίνει τις ίδιες συγκινήσεις με το αντρικό . Από την άλλη κινείται σε ερασιτεχνικό επίπεδο πράγμα που αυτοι που ασχολούνται μαζί του δεν το κάνουν για τα χρήματα αλλά για την αγάπη τους για το άθλημα.

Το ότι αναλαμβάνετε την προεδρία από το πρόσωπο της Αγνής Κρητικού σας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες;

Η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη !! Γνωρίζω πολύ καλά ότι η χρονική στιγμή που αναλαμβάνω την ομάδα είναι δύσκολη ως προς τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος της Λευκάδας από μια ομάδα που έχει βάλει ψηλά τον πήχη. Μια ομάδα με όραμα στόχους και προσδοκίες που στέκεται επάξια απέναντι σε ομάδες με ιστορία , εμπειρία και μεγάλα budget .

Η επιτυχία της Εθνικής στην Τσεχία πιστεύετε ότι θα βοηθήσει το άθλημα;

Η επιτυχία της εθνικής μας στην Τσεχία νομίζω ότι θα βοηθήσει το άθλημα. Είναι η ευκαιρία που περιμέναμε χρόνια στο να αναβαθμιστεί το άθλημα και να πάρει τη θέση που του αξίζει. Εμείς σαν Νίκη Λευκάδας θα πάρουμε την πρωτοβουλία και θα μιλήσουμε με όλα τα σωματεία του γυναικείου μπάσκετ ώστε να διεκδικήσουμε το χρόνο προβολής που αρμόζει στο αθλημα. Ένα άθλημα που μπορεί να φέρει κοντά του πολλά κοριτσάκια και να κάνει το όνειρο τους πραγματικότητα.

Ποιοι είναι οι στόχοι οι δικοί σας και της διοίκησης για φέτος;

Ο στόχος και το όραμα μας είναι να φτιάχνουμε χαρακτήρες, να δημιουργούμε αθλήτριες-πρότυπα, να προβάλλουμε τις αρχές και αρετές του ομαδικού πνεύματος, του τίμιου παιχνιδιού, της πειθαρχίας και εν τέλει να προσπαθούμε να διεκδικούμε επιτυχίες σε πανελλήνιο επίπεδο διαφημίζοντας ταυτόχρονα το πανέμορφο νησί μας. Η ομάδα μας φέτος έχει βάλει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη !! Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ . Θα είμαι πάντα εκεί να αφουγκράζομαι παίχτριες και προπονητές και να δίνω λύσεις.

Τι μήνυμα θέλετε να στείλετε στον κόσμο;

Ο πιο επιτυχημένος Σύλλογος της Δυτικής Ελλάδας (3η θέση στο Κύπελλο, 5η στην Α1) Η μόνη επαρχιακή ομάδα στην περσινή Α1, εκπροσωπώντας επάξια τον μικρότερο Νομό της Ελλάδας Η μοναδική αήττητη ομάδα όλων των εθνικών πρωταθλημάτων μπάσκετ τη χρονιά που ανεβήκαμε από την Α2 στην Α1 (2014-15). Σε αυτή την μεγάλη πορεία έχουμε δίπλα μας όλο τον κόσμο της Λευκάδας, που μας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις. Η νέα διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει και να ζητήσει την αγάπη και τη βοήθεια όλων των φιλάθλων για να μπορέσει η ΝΊΚΗ να εδραιωθεί στην κατηγορία της και να αγωνιστεί για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ποιά είναι τα σχέδια σας για της Ακαδημίες της ομάδας;

Στις Ακαδημίες μας γίνετε πολύ σοβαρή δουλειά. Η απόφαση μας φέτος σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή είναι ότι πρέπει σε κάποια κορίτσια μας να δωθεί η ευκαιρία να αγωνιστούν στη γυναικεία ομάδα. Θέλουμε να διατηρήσουμε το Λευκαδίτικο στοιχείο. Έτσι φέτος η ομάδα θα αγωνιστεί με 8 παίκτριες αντί 10 που είχαμε πέρυσι και θα πλαισιώσουν την ομάδα 4 κορίτσια μας έτσι ώστε να τους δώσουμε κίνητρο να δουλέψουν πιο πολύ αρπάζοντας την ευκαιρία που τους δίνεται.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί