Δόξα Λευκάδας: Θέλει δύο “μαχητές” – Εξετάζει μια επιστροφή – Πάει και για μια έκπληξη

Μετά την απόκτηση του Νίκου Λιακόπουλου και τη συμφωνία με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη η Δόξα Λευκάδας προχωράει τον σχεδιασμό της, έχοντας στο στόχαστρο δυο παίκτες που συνεργάστηκαν την περσινή σεζόν με τον Έλληνα τεχνικό στους Μαχητές Δόξας Πευκών.

Η πρώτη περίπτωση είναι ο 28χρονος φόργουορντ, Δημήτρης Καλαμπάκας, ο οποίος την σεζόν που μας πέρασε είχε 10,9 πόντους και 4,8 ριμπάουντ σε 32 παιχνίδια. Εκτός από τον Καλαμπάκα, πολύ κοντά στην Λευκάδα βρίσκεται και ο Δημήτρης Γερομιχαλός, ο οποίος στα 24 του χρόνια ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Η τρίτος της παρέας είναι ο Δημήτρης Καμαριανός, ο οποίος εντυπωσίασε την σεζόν που μας πέρασε με την παρουσία του στη Νέα Κηφισιά και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, και από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, προκάλεσε το ενδιαφέρον της Δόξας. Τέλος, στο νησί αναμένεται να επιστρέψει και ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών της περσινής πορεία του Ιωνικού Νικαίας στην Β’ Εθνική.

basketa.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και