Οδυσσέας Νυδριού: “Έκλεισε” τριάδα Πολίτη, Γεωργάκη, Παππά – Περιμένει Καρακώστα

Τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις έκανε ο Οδυσσέας Νυδριού, που φτιάχνει το ρόστερ του για την επιστροφή του στην α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας. Ως γνωστός ο Χρήστος Βάννας θα είναι στον πάγκο της ομάδας, με βοηθούς τον Κώστα Κονιδάρη και Κώστα Κοψιδά. Οι τρεις τους “τσεκάρουν” μια μια της μεγραφικές περιπτώσεις.

Πανονίκος Κατωπόδης/
panonikoskatopodis@gmail.com

Από τον Αγ.Πέτρο στο Νυδρί…μετακόμισαν, οι Μάκης Γεωργάκης, ο 30χρονος Δημήτρης Πολίτης και ο 29χρονος Σπύρος Παππάς, πρέπει θεωρούνται παίχτες του Οδυσσέα και αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Τρεις πολυ σημαντικές κινήσεις για την αμυντική λειτουργία τις ομάδες, καθώς και οι τρεις τους φημίζονται για τα ανασταλτικά τους καθήκοντα.

Επίσης, κοντά σε συμφωνία με τον Οδυσσέα Νυδριού, είναι και ο 34χρονος μέσος, Θωμάς Καρακώστας, χωρίς όμως οι δύο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ