Νίκη Λευκάδας: Εκπληκτική η Λούνα Κάστρο με το Μεξικό

Σίγουρα το Centrobasket δεν ήταν εκπληκτικά ψηλού επιπέδου σε ποιότητα (ήταν δύο ταχυτήτων)  αλλά το Μεξικό είχε εξαιρετική παρουσία και στα ντέρμπι και έκανε μόλις μία ήττα από τις οικοδέσποινες Παρθένες Νήσους.

Αυτό που έκανε εξαιρετική εντύπωση είναι η Τζάκι Λούνα Κάστρο το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης Λευκάδας που αποδεικνύεται εξαιρετική περίπτωση και ασφαλώς ο Νίκος Δουβίτσας θα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Η Αμερικανομεξικάνα βοήθησε την ομάδα της το Μεξικό να προκριθεί στην επόμενη φάση μαζί με Παρθένες Νήσους και Πουέρτο Ρίκο. Πριν λίγη ώρα το Μεξικό συνέτριψε 74-43 την Τζαμάϊκα και ολοκλήρωσε τους αγώνες του. Η Λούνα ήταν και πάλι καταλυτική (όπως και σε όλο το τουρνουά),  με την κορυφαία της εμφάνιση αυτό το πενθήμερο . Είχε 21π. 6/8διπ., 2/4 τριπ. 6 ριμπ. 2 ασίστ . Στην  διοργάνωση είχε μέσο όρο 12π., 4,8 ριμπ., 2,2 ασίστ.

Η Λούνα είναι μια πολύ έξυπνη αθλήτρια, με καλά  σωματικά προσόντα,  απόλυτα οικονομική, καλή σκόρερ μέσα και εξω,  σε καλή φυσική κατάσταση και με ρυθμό. Εν ολίγοις εξαιρετική επιλογή όπως και αυτή της παρτενέρ της Όστρια από το Ντέϊτον.

Μοναδικό της μειονέκτημα ότι δεν έχει σταματήσει να αγωνίζεται καθόλου φέτος σε Φινλανδία, Αυστραλία (Λόγκαν, Θάντερ) και τώρα με την Εθνική Μεξικό στις Παρθένες Νήσους (θα επιστρέψει στην Αυστραλία όπου θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της) .

Γράφει ο Σάκης Θεοδοσιάδης – Πηγή: sporthero.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που