Νίκη Λευκάδας: Ανακοίνωσε την Kelley Austria

Την δεύτερή της ξένη ανακοίνωσε πριν από λίγο η Νίκη Λευκάδας, που συμφώνισε με την Αμερικανίδα Κελι Οστρια. H 23χρονη σουτινγκ γκαρντ, έρχεται στην ομάδα του Νίκου Δουβίτσα, από τους Dayton Flyers.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αμερικανίδα 23χρονη σούτινγκ γκαρντ Kelley Austria.

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Dayton και αγωνιζόμενη με τους Dayton Flyers, με ύψος 1.83μ., η Kelley Austria  κατέγραψε μια εξαιρετική πορεία ως Senior. Ειδικότερα την αγωνιστική περίοδο 2016-17 οι Flyers πήραν το πρωτάθλημα στην περιφέρεια Atlantic 10 και η Austria αγωνίστηκε σε 32 αγώνες έχοντας το εντυπωσιακό 40,2% στα τρίποντα, ήταν πρώτη σκόρερ της ομάδας της με 12,2 πόντους ανά αγώνα κάτα μέσο όρο και ανακηρύχθηκε καλύτερη αμυντικός της περιφέρειας.

To Δ.Σ. την καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου μας, με την ίδια να δηλώνει εξαιρετικά ενθουσιασμένη με την νέα προοπτική που ανοίγεται για αυτή σε ευρωπαϊκό πλέον έδαφος με τη φανέλα της ομάδας μας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που