Α1 Γυναικών: Στον Πανιώνιο η Χίλι

Χθες  (13/07) βράδυ ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την μεγαλύτερη οικονομική του υπέρβαση για τα δυο χρόνια που η ομάδα βρίσκεται στην Α1.

Κερδίζοντας – κυριολεκτικά στο νήμα – πολύ πιο εύρωστες οικονομικά ομάδες στην Ευρώπη κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή της Katie Healy για να ξαναπαίξει στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Μίας αθλήτριας – βαρόμετρο για την χρονιά που τέλειωσε, οι επιδόσεις της οποίας προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και εκτόξευσαν το κασέ της σε απαγορευτικά για τα οικονομικά δεδομένα επίπεδα των «κυανερύθρων». Όμως στην ζωή δεν μετρούν μόνο τα λεφτά! Μετράνε και ο προσωπικές σχέσεις και εμπειρίες που αποκομίζουν οι δυο πλευρές από μια συνεργασία.

Οι κατάλληλοι χειρισμοί της Διοικούσας Επιτροπής και του προπονητή, Άγγελου Τσίκληρα έφεραν την Katie και πάλι στην Πλατεία. Καθοριστικοί παράγοντες για την επίτευξη της συμφωνίας ήταν οπωσδήποτε η άψογη συμπεριφορά του σωματείου κατά την περσινή τους συνεργασία, το οικογενειακό κλίμα που συνάντησε πέρσι από συν-αθλήτριες, Διοικούσα Επιτροπή και φίλους – οπαδούς στη Νέα Σμύρνη καθώς και η δική της αγάπη για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ που την εκδηλώνει συνέχεια με αναρτήσεις στο διαδίκτυο -χθες μάλιστα πανηγύριζε με κόκκινες και μπλε καρδούλες τα γκόλ της ποδοσφαιρικής ομάδας στον αγώνα που έδωσε για το Europa league-.

Όλοι στον Πανιώνιο δηλώνουν ευτυχείς για την ανανέωση της Katie και προσδοκούν ότι με τον Άγγελο Τσίκληρα στο τιμόνι, με τον περσινό κορμό και τα νέα αποκτήματα από την Ελληνική αγορά, θα παρουσιάσιυν φέτος ένα σύνολο που θα ενθουσιάσει τον κόσμο του γυναικείου μπάσκετ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει