ΠΑΣ Πρέβεζα: Επέστρεψε ο Μπόμπορης (pics)

Και με τη βούλα παίκτης του ΠΑΣ Πρέβεζα  γι’ ακόμα μια φορά στην καριέρα του είναι από το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Νίκος Μπόμπορης.

IMG_7411

Ο παίκτης πέρασε και από τον Αυγερινό Μαραντοχωρίου και τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου  την περασμένη αγωνιστική περίοδο και ήταν πρώτος σκόρερ της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

IMG_7404

Το μεσημέρι του Σαββάτου  ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της επιστροφής του Νίκου Μπόμπορη στον ΠΑΣ Πρέβεζα, αφού υπέγραψε για την επόμενη χρόνια.

IMG_7406

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. Πρέβεζα 2016 ανακοινώνει την επιστροφή στην «κιτρινόμαυρη οικογένεια» του έμπειρου επιθετικού Νίκου Μπόμπορη και τον καλωσορίζει στην ομάδα, εν όψει της σεζόν 2017-2018.

Στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασής του ο Νίκος Μπόμπορης δήλωσε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που γυρίζω στον ΠΑΣ Πρέβεζα. Για εμένα είναι το μεγαλύτερο σωματείο της περιοχής. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα μόνο για πρωτάθλημα μπορεί να πάει και μόνο αυτό μπορεί να κάνει. Θέλουμε να αφήσουμε τα παλιά, άσχημα χρόνια πίσω και με τη νέα διοίκηση που αποτελείται από έμπιστα πρόσωπα να προχωρήσουμε μπροστά και να δώσουμε το καλύτερο δυνατό. Περιμένουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα, τον θέλουμε δίπλα μας και στις εξέδρες, γιατί είναι ο 12ος παίκτης μας».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που