Δόξα Λευκάδας: “Χαλάει” του Οικονόμου – Ραντεβού με Χατζηκυριακίδη!

Χαλάει όποως φάινεται η πρόσληψη του Νίκου Οικονόμου για τον πάγκος της Δόξας Λευκάδας, αφού μετά την συνάντηση των δύο πλευρώ δεν υπήρξε συμφωνία, με τον βετεράνο άσο του Παναθηναικού και Ολυμπιακού να είναι από χθες στο νησί. Από την άλλη, ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, είναι το νέο όνομα στο προσκήνιο, όπου είχε και ραντεβού σήμερα στη Λευκάδα.

Πανονίκος Κατωπόδης/
panonikoakatopodis@gmail.com

Χθες το βράδυ υπήρχε συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών(Οικονόμου – Δόξα Λευκάδας), όπου η κάθε μια εξέφρασε τις δικές της προτάσεις στο τραπέζι, ενώ η πλευρά του κ. Οικονόμου, περιμένει διοίκηση της Δόξας την Παρασκευή το απόγευμα για να ακούσει τι αποφασίστηκε.

Ωστόσο, οι διοικούντες της Δόξας Λευκάδας, είχαν ραντεβού και με έναν προπονητή, από τη Βόρεια Ελλάδα, τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδης, που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να διαδεχθεί το Φώτη Τακιανό στον πάγκο της ομάδας, αφού αν ήταν θα είχαν απαντήσει θετικά στον Οικονόμου.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ