Α1 Γυναικών: Ανανέωσε η Τετενέ με Δάφνη Αγ.Δημητρίου, που πήρε και τη Καλαμπάκου

Η Δάφνη Αγ.Δημητρίου, ανανέωσε με τη Μαρία Τετενέ για ακόμη μια χρονια, ενώ απέκτησε και την Ασπασία Καλαμπάκου από τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση για Τετενέ:

Πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει και σε αυτό το μοτίβο η Δάφνη Αγίου Δημητρίου προχώρησε σε ανανέωση συνεργασίας με την 27χρονη σέντερ Μαρία Τετενέ (1.94). Η Τετενέ ξεκίνησε την καριέρα της από το Π. Φάληρο και έπαιξε δύο χρονιές στον Πρωτέα Βούλας (2012-13, 13-14) και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στην Δάφνη με την οποία έχει μία άνοδο στην Α1 και μια τέταρτη θέση πέρυσι.

Η Τετενέ στην σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε ερχόταν συνήθως από τον πάγκο και είχε σε 19 ματς, 9,7΄ , 3,9π. , 66,7%διπ., 58,5% βολ., 2,7 ριμπ. Mια πολύτιμη ρεζέρβα για τον Αντώνη Μπουμπού και ασφαλώς πολύ σημαντικό ότι η ελληνίδα σέντερ παραμένει στην ομάδα για τέταρτη σερί σεζόν.

Η ανακοίνωση για τη Καλαμπάκου:

Με τα χρώματα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου θα αγωνίζεται την νέα σεζόν η Ασπασία Καλαμπάκου. Η ταλαντούχα παίκτρια που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ της νέας γενιάς του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, έχοντας αποτελέσει μέλος όλων των εθνικών ομάδων, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, η πολλά υποσχόμενη γκαρντ/φόργουορντ που ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά στον Παναθηναϊκό, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου, κάτι που ανακοίνωσε η εταιρία που την εκπροσωπεί, η Flash Agency.
Read more: http://tsiotras.blogspot.com/2017/07/blog-post_710.html#ixzz4mhoNYDZU

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί