Τηλυκράτης: “Τσεκάρει” Βασίλα, Γκίκα και Μπαλογιάννη

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση του ρόστερ Τηλυκράτη, με τους “κυανέρυθρους” να έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τρεις παίχτες, που την περασμένη σεζόν τους βρήκαν σε αντίπαλες ομάδες και άρεσαν.

Πανονίκος Κατωπόδης/
panonikoskatopodis@gmail.com

Ο ένας είναι ο 25χρονος Ηλίας Γκίκας(φώτο δεξιά), από το Ρήγα Φεραίο, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έκανε εξαιρετική σεζόν πέρυσι.  Ο άλλος είναι ο Νίκος Βασίλας(φώτο κέντρο), από την Αμβρακία Κωστακιών, που ανήκει στο Σκουφά Κομποτίου. Είναι 21 χρονών και αριστεροπόδαρος αμυντικός. Ενώ, ο τρίτος της παρέας, είναι ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, Γιάννης Μπαλογιάννης(φώτο αριστερά), 20/1/97, που στο δεύτερο μισό του περυσινού πρωταθλήματος, ήταν στη Φιλλιπιάδα.

Πρόκειτε για τρεις εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που σύμφωνα με πληροφορίες μας συζητούν με τον Τηλυκράτη και ίσως η νέα χρονιά τους βρει να αγωνίζονται με τα “κυανέρυθρα”.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24