Δόξα Λευκάδας: Στέλνουν Λιακόπουλο στη Λευκάδα

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο προπονητής της Δόξας Λευκάδας(τρία τα πιθανά ονόματα και έχουν γραφτεί) και ήδη τα site, στέλνουν παίχτες στην ομάδα του Ιονίου. Ο Νίκος Λιακόοπουλος, είναι ο πρώτος που γράφουν ότι έχει δεχθεί πρόταση από τη Δόξα, που θέλει να επανέλθει στην Α1.

Διαβάστε το άρθρο παρακάτω:

Η Δόξα Λευκάδας δεν κατάφερε να μείνει στην Α1, όμως άπαντες στην ομάδα είναι πεισμωμένοι και αποφασισμένοι για πρωταγωνιστική πορεία στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, με τον Νίκο Λιακόπουλο να αποτελεί τον διακαή πόθο!

Ο πολύπειρος “κόμπο” γκαρντ, που ειδικεύεται στο να “διεμβολίζει” τις αντίπαλες άμυνες με την ταχύτητά και την εκρηκτικότητά του, βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφική λίστας της ομάδας του Ιονίου και στόχος είναι να κλείσει. Πόσο εφικτό είναι, όμως, κάτι τέτοιο;

Μετά τη φοβερή παρουσία του στην Α1 με την Κηφισιά και την ηγετική του διετία στον Φάρο Κερατσινίου, το κασέ του παραμένει στα… ύψη και δεν είναι εύκολη υπόθεση η απόσπαση της υπογραφής του.

Οι Λευκαδίτες δίνουν… ρέστα για να τον κάνουν δικό τους, ενώ ο ίδιος θα την σταθμίσει μαζί με τις ουκ ολίγες προτάσεις που έχει στα χέρια του.

πηγή: http://basketworld.net

Related News

Comments are closed