ΕΠΣ Π-Λ: Η αναστολή των εκλογών της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας συζητείται αύριο στο Πρωτοδικείο

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πρέβεζας (και όχι στο διαιτητικό) θα κριθεί αύριο Παρασκευή(7-7-17) στις 10 το πρωί, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι αποκλεισμένοι σύμβουλοι της πλευράς του υποψηφίου προέδρου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Σπύρου Φωκά, για αναστολή των εκλογών της ΕΠΣ που έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 10 Ιούλη(2017). Για την προσφυγή σας είχε ενημερώσει το PrevezaPosto.

Η κατάσταση έτσι όπως έχει εξελιχθεί είναι κωμικοτραγική και πλήρως αντιδημοκρατική, αφού με τον αποκλεισμό των άλλων υποψηφίων θα είναι μόνο 12 υποψήφιοι για το ΔΣ, για 11 θέσεις.

Η ομολογία του Θωμά Κάρτσακλα σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι οι προηγούμενες εκλογές έγιναν με παράνομο τρόπο και η άμεση αναγνώριση ότι αυτή τη στιγμή είναι πρόεδρος ο ίδιος και οι υπόλοιποι μέλη ενός ΔΣ που δεν έχει εκλεγεί νόμιμα, καθιστά αυτόματα μη αξιόπιστη τη διαδικασία που ακολουθήθηκε σε βάρος των αντιπάλων του, που η δική του (μη νόμιμα εκλεγμένη) πλειοψηφία απέκλεισε από τη διαδικασία.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού θα ακουστούν πολλά και αποκαλυπτικά για την όλη διαδικασία. Για πρώτη φορά μάλιστα θα υποχρεωθεί η πλευρά Κάρτσακλα να καταθέσει στοιχεία που μέχρι τώρα δεν τα έθετε στη διάθεση των αντιπάλων του.

Ως δικηγόρος της πλευράς Κάρτσακλα θα εμφανιστεί ο κ.Βασίλης Γιάπρος και της πλευράς των αποκλεισμένων συμβούλων του Σπύρου Φωκά, ο κ.Απόστολος Τάσσης.

Το πιθανότερο πάντως είναι, τη Δευτέρα να μην πραγματοποιηθούν οι εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Θα ακολουθήσουν και άλλα ένδικα μέσα αφού όπως φαίνεται η υπόθεση έχει μέλλον.

Ερωτηματικό παραμένει αν ο Βουλευτής της ΝΔ Λευκάδας και αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Θανάσης Καββαδάς, που είναι εκ νέου υποψήφιος με την πλευρά Κάρτσακλα, συμφωνεί με τις πρακτικές του «αρχηγού του» και τον αποκλεισμό του αντίπαλου συνδυασμού.

Σημειώνουμε ότι και ο κ.Καββαδάς εξελέγη μέλος του ΔΣ και στη συνέχεια αντιπρόεδρος με την προηγούμενη μη νόμιμη διαδικασία, αλλά δεν έσπευσε ούτε ο ίδιος, ούτε τα άλλα μέλη του συνδυασμού Κάρτσακλα να παραιτηθούν, ούτε όταν… «ανακάλυψαν» ότι εκλέχτηκαν με μη νόμιμο τρόπο.

Αντίθετα κράτησαν τις καρέκλες τους αναλαμβάνοντας μάλιστα να οδηγήσουν στις εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

O tempora, o mores!

ΠΗΓΗ: www.prevezaposto.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει