Πανλευκάδιος: Συνεχίζει με δίδυμο Κατηφόρη – Φούκα

Με το γνωστό διδυμο και για τη χρονιά που θα τον βρει στη Γ΄ Εθνική, συνεχίζει ο Πανλευκάδιος, καθώς οι διοικούντες συμφώνησαν με τυπικές διαδικασίες με τους Γιώργο Κατηφόρη και Σπύρο Φούκα τη συνέχιση της συνεργασία τους στην τεχνική ηγεσία του Πανλευκάδιου. 

Επίσης, βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο Κώστας Φωτεινός, ο οποίος έχει υπάρξει και ποδοσφαιριστής του συλλόγου και είναι πτυχιούχος γυμναστικής ακαδημίας.

Αναλυτικά:

« Το Δ.Σ. του ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ με χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας μας, για ακόμη μια χρονιά, η έβδομη, με το προπονητικό team που οδήγησε τον σύλλογο μας στον δρόμο της καταξίωσης! Τον προπονητή μας κο Κατηφόρη Γιώργο και τον προπονητή τερματοφυλάκων κο Φούκα Σπύρο. Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο γυμναστής πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ κος Φωτεινός Κώστας, τον οποίον και καλωσορίζουμε για άλλη μια φορά στην οικογένεια μας. Να θυμίσουμε ότι η πρώτη ήταν σαν ποδοσφαιριστής. Η συνάντηση του Δ.Σ. με τους προπονητές μας ήταν σύντομη, η επιθυμία ήταν έκδηλη στα μάτια όλων, όπως και ο αλληλοσεβασμός και η εκτίμηση του ενός για το έργο του άλλου, συστατικά για μια ακόμα πετυχημένη χρονιά!»

Related News

Comments are closed