Προετοιμάζεται για την Α2 ο ΑΟ Αγρινίου

Διάχυτη είναι η αισιοδοξία- σχεδόν βεβαιότητα- των ανθρώπων του ΑΟ Αγρινίου, ότι η ομάδα την προσεχή σεζόν θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική του μπάσκετ.

Αυτό απορρέει κι από την τοποθέτηση του Περικλή Γερμανού σε ανάρτηση στο facebook, όπου αφενός αναφέρεται σε επέκταση των κερκίδων στο Κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου (ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους φιλάθλους) αφετέρου προϊδεάζει για τις τιμές των εισιτηρίων Διαρκείας τα οποία βρίσκονται σε συνάρτηση με την Κατηγορία  και παράλληλα εκφράζει την πεποίθηση για συμμετοχή στην  Α2.

Η ανάρτηση του Περικλή Γερμανού

Από την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσουν εργασίες στο κλειστό ΔΑΚ Μιχάλης Κούσης (τελικά σε αυτό το στάδιο θα αγωνιστεί η ομάδα μας ) με τη δημιουργία νέας κερκίδας απέναντι από την ήδη υπάρχουσα χωρητικότητας 240 θέσεων όπως επίσης η κατασκευή δημοσιογραφικών θέσεων. Η νέα μορφή του γηπέδου το οποίο θα χωράει 750 άτομα θα μας βρει έτοιμους για την νέα χρονιά

Η τιμή των διαρκείας για την καινούργια κερκίδα θα είναι 100€ Ενώ στην Μεγάλη κερκίδα 50€

Όλες αυτές οι εργασίες γίνονται με τη βοήθεια του Δήμου Αγρινίου ώστε να μας βρουν έτοιμους λογικά στην Α2 ΕΘΝΙΚΉ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ“.

πηγή: www.sportait.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24