Α1 Γυναικών: Στον Πανιώνιο η Ευγενία Παπαδοπούλου

Μια εξαιρετική αθλήτρια ενέταξε στο δυναμικό του ο Πανιώνιος ενόψει της νέας περιόδου. Στην θέση που πέρσι διέπρεψε η Κέϊτι Χίλι, έρχεται τώρα μια Ελληνίδα να βοηθήσει τον Πανιώνιο να πετύχει τους στόχους του.

Μετά από δυο χρόνια στον Ολυμπιακό και μετρώντας τέσσερα διαδοχικά νταμπλ, δυο με Ελληνικό και δυο με Ολυμπιακό η Μαριρόζα Μπόνη θα φορέσει τα «κυανέρυθρα».

«Πρόκειται για μια αθλήτρια που ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα μας. Είναι ιδιαίτερα ικανή στην θέση 3 και με τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει αγωνιζόμενη σε πολύ υψηλό επίπεδο με τον Ολυμπιακό, θα βοηθήσει πολύ και τις νεαρότερες αθλήτριές μας», αναφέρει η ενημέρωση της διοικούσας επιτροπής του Πανιωνίου.

Ακόμη ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση της Ευγενίας Παπαδοπούλου από την Νίκη Λευκάδας. Η αθλήτρια αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5» και είναι φοιτήτρια στο δεύτερο έτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Τόσο η Παπαδοπούλου, όσο και η Μπόνη είναι επιλογές του Άγγελου Τσίκληρα και του Θάνου Νίκλα.

Την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα της Νέας Σμύρνης αναμένεται να ανακοινώσει τις τρεις Αμερικανίδες αθλήτριες που θα τον ενισχύσουν, καθώς και την μεταγραφή μιας ελληνίδας πλέϊμέϊκερ.

πηγή: http://tsiotras.blogspot.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που