Δόξα Λευκάδας: Κλείνει προπονητή μέχρι τέλος εβδομάδας

Εβδομάδα εξελίξεων για το στρατόπεδο της Δόξας Λευκάδας είναι η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, που μόλις μπήκαμε, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Lefkadasportnews.gr, αναμένεται να κλείσει το όνομα του προπονητή.

Γράφει ο Πανονίκος Κατωπόδης/
panonikoskatopodis@gmail.com

Αυτή τη στιγμή τα πρόσωπα που είναι πιο πιθανά να αντικαταστήσουν τον Φώτη Τακιανού, είναι τρία, με τα δύο να έχουν ίδιες πιθανότητες και να φαντάζουν ως φαβορί, αλλά υπάρχει και ένα πολύ δυνατό αουτσάντερ.

Τα δύο ονόματα που “παίζουν” δυνατά αυτή την στιγμή και έχουν ήδη γραφτεί, είναι του Γιάννης Τζήμα και του Νίκου Οικονόμου. Με τους δύο και ειδικά ο πρώτος, να ξέρουν πολύ καλά την διαδρομή από την Α2 στην Α1.

Η έκπληξη που μπορεί να γίνει και αφορά όνομα που δεν έχει ακουστεί πολύ, είναι του Ντίνου Καλαμπάκου, που φέτος έσωσε τον Κόροιβο, ενώ με το Παγκράτι έχει κάνει σπουδαίες σεζόν, μεχαμηλό μπάτζετ και με νέους παίχτες.

Η κάθε περίπτωση από τις τρεις, είναι ξεχωριστή και φυσικά έχει τις δυσκολίες της. Κανείς δεν προηγείτε του άλλου, όλοι έχουν ίδιες πιθανότητες και όποιο όνομα και αν ανακοινωθεί, δεν θα προκαλέσει μεγάλη εντύπωση.

Πάντως, το σκεπτικό που υπάρχει στην διοίκηση, είναι να φτιαχθεί ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ, με σκοπό να πρωταγωνιστήσει και να “χτυπήσει” την επιστροφή της στα σαλόνια της Basket League.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και