Δεν άντεξε οικονομικά τη Γ’ Εθνική και ο Διαγόρας Σεβαστής και το… έκλεισε και αυτός το μαγαζί!

Την παύση λειτουργίας της αποφάσισε η ομάδα της Σεβαστής στη γενική συνέλευση της Τετάρτης (28/6), καθώς ως χωριό μικρό, δεν άντεξε και αυτό (οικονομικά)  την Γ’ Εθνική κατηγορία, που σήμανε και την καταστροφή της… 

Την απόφαση να σταματήσει τη λειτουργία του, έστω και προσωρινά πήρε ομόφωνα το ΔΣ το Διαγόρα Σεβαστής. Η ομάδα της Πιερίας τα τελευταία 5 χρόνια έκανε μια εξαιρετική πορεία, φτάνοντας να αγωνιστεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική. Ωστόσο, δεν υπάρχει η δυνατότητα συνέχειας αυτής της προσπάθειας.

Αναλυτικά:

«Στη γενική συνέλευση αποφασίστηκε ομόφωνα η προσωρινή παύση λειτουργίας του αθλητικού συλλόγου “Σύνδεσμος φιλάθλων Σεβαστής Ο Διαγόρας”, γνωρίζοντας όλοι μας ότι η ομάδα βρήκε το ταβάνι της.

Τα τελευταία 5 χρόνια η ομάδα μας έκανε αυτό που ποτέ δε μπόρεσε να κάνει. Γνώρισε την ποδοσφαιρική αναγνώριση που τις έλειπε, με αποκορύφωμα την σεζόν 2016-2017 στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Συνολικά συνεργαστήκαμε με 86 ποδοσφαιριστές στα 5 χρόνια.
Διασκεδάσαμε, στεναχωρηθήκαμε, νιώσαμε δυνατά συναισθήματα που μόνο ο χώρος του ποδοσφαίρου μπορεί να προσφέρει.

Είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε όλο τον ποδοσφαιρικό φίλαθλο κόσμο της Πιερίας που μας στήριξε όλο αυτό το διάστημα. Ένα διάστημα με την κατάκτηση πρωταθλήματος και τη συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου.

Το μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους 10 περίπου παππούδες του χωριού μας, που ήταν πάντα και με όλες τις καιρικές συνθήκες στο πλευρό της ομάδας μας.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Γιάννη Συμεωνίδη. Τον άνθρωπο που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία αυτής της ομάδας!

Με τιμή
Ο πρόεδρος
Κωνσταντινίδης Γαβριήλ».

Related News

Comments are closed