Νίκη Λευκάδας: Ανακοίνωσε τη Κοντογεώργου

Την δεύτερη της μεταγραφική κίνηση έκανε η Νίκη Λευκάδας, καθώς μετά την Αναστασία Τσέρου, η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την Μαρία Κοντογεώργου από τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση & οι δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Νίκης:

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Μαρία Κοντογεώργου για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Η 18χρονη φόργουορντ, ύψους 1.84 μ., με καταγωγή από την Λευκάδα, αγωνίστηκε τα τρία τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ,  ενώ πριν τη μεταγραφή της στον Δικέφαλο είχε αγωνιστεί στην Νέα Κηφισιά. Το ταλέντο της φάνηκε από πολύ μικρή ηλικία, καθώς ήταν διεθνής με τις Εθνικές Παγκορασίδων και Κορασίδων.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την ομάδα μας η Μαρία έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την Διοίκηση και τον προπονητή της Νίκης Λευκάδας που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δύναμης να τους το ανταποδώσω. Εύχομαι στην ομάδα μια καλή σεζόν με υγεία και να φτάσουμε στους στόχους μας και παραπάνω».

Καλώς όρισες Μαρία!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που