Αγ. Πέτρος: Στον “αέρα” το μέλλον της ομάδας

Αβέβαιο είναι το μέλλον της ομάδας του Αγ. Πέτρου, ύστερα και από την γενική συνέλευση της Κυριακής, όπου δεν πάρθηκε κάποια απόφαση, αλλά ύστερα από συζητήσεις αποφασίστηκε να γίνουν εκλογές στο σωματείο την Κυριακή 25/6.

Στην Γενική Συνέλευση, πήραν μέρος περίπου 25-30 άτομα, με την διοίκηση να κάνει τον απολογισμό της χρονιάς, ενώ συζητήθηκε και το μέλλον της ομάδας, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαριστεί κάτι συγκεκριμένο και το τοπίο είναι θολο, μέχρι την στιγμή που γράφουμε.

Μετά τον γενικό αρχηγό, Σπύρο Φραγκούλη, που σας είχαμε ενημερώσει ότι δεν συνεχίζει(Δείτε εδώ) και η Πρόεδρος, Άννα Βρυώνη αποφάσισε να μην βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές, ούτε θα συμμεχεί σε κάποιο συνδυασμό.

Μάλιστα, η κ. Βυρώνη, φαίνεται απογοητευμένη από την όλη κατάσταση και την πειράζει που ορισμένοι δεν αναγνωρίζουν την προσπάθεια που έγινε την τελευταία τριετία και που έφερε την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Η Κυριακή είναι μια μεγάλη μέρα για το σωματείο του Αγ. Πέτρου, καθώς κρίνεται το μέλλον του, ενώ μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια υποψηφιότητα που να έχει γίνει γνωστή.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η στο Σχολικό Πρωτάθλημα η Χριστίνα Κατωπόδη με ατομικό ρεκόρ

Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων  Ελλάδας-Κύπρου 2024 πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες. Πρώτη  συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Χριστίνας Κατωπόδη, η οποία  έφτασε στο τελικό των