ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ: Έκλεισε το ρόστερ με 5+1 προσθήκες…..

Με πέντε μεταγραφές και μία προσθήκη παίχτη-προπονητή, αυτή του Αλέξανδρου Βλασσόπουλου, ολοκλήρωσε τις κινήσεις για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο ΑΟ Καρύας, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του www.lefkadapress.gr, o Αλέξης Πανταζής.

Με πέντε προσθήκες θα παρουσιαστεί στα γήπεδα τον Β’ γύρο ο ΑΟ Καρυάς, στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τη διαδικασία των μπαράζ και να παραμείνει στην κατηγορία. Μετά τη διάσπαση του Απόλλωνα ΝΛ τέσσερις είναι οι παίκτες του που μετακόμισαν στην Καρυά, μεταξύ αυτών οι Γιάννης Βακουφτσής, Παναγιώτης Ρομποτής, Παντελής Βαθής και Κώστας Φατούρος.  Πέμπτη προσθήκη αυτή του Λεωνίδα Βρακατσέλη που άφησε τον Πανλευκάδιο για να φορέσει τα κυανόλευκα.

Σαν έκτη μεταγραφή μπορεί να χαρακτηριστεί και η μεταφορά του δελτίου του νυν προπονητή του Αλέξανδρου Βλασσόπουλου στον ΑΟ Καρυάς, ο οποίος έχει αναλάβει το τιμόνι της ομάδας από τα μέσα του Δεκέμβρη. Είναι χαρακτηριστικό του ΑΟ Καρυάς άλλωστε το “παίκτης-προπονητής” όπως έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και δεν είναι απίθανο να δούμε τον άνθρωπο που διαδέχτηκε τον Σπύρο Βλάχο, στον ίδιο ρόλο.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24