Λεουτσάκος: Δεν απορρίπτονται οι 2 όμιλοι!

Άλλο ένα πρωτάθλημα της Football League ολοκληρώθηκε με σημαντικές δυσκολίες, όπως παραδέχτηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στάθηκε στο θέμα των χορηγιών ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας δύο ομίλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Λίγκας:

Για τις δυσκολίες που προέκυψαν στο φετινό πρωτάθλημα: «Εμείς κληθήκαμε να κάνουμε τους καμικάζι, σε μία περίοδο πολύ δύσκολη για τη Β’ Εθνική. Ήταν δύσκολη χρονιά. Άλλαξαν τρεις διοικήσεις. Ήταν ο κ. Καλογιάννης, ανέλαβε ο κ. Σφακιανάκης και μετά μπήκαμε εμείς στη διαδικασία να δώσουμε λύσεις σε μεγάλα προβλήματα. Ο κ. Σφακιανάκης δεν μπορούσε να βρει λύση με τις χορηγίες. Αναζητήσαμε λύσεις με τη βοήθεια του Υπουργού, του κ. Βασιλειάδη που μας βοήθησε πολύ. Βρήκαμε κάποιες χορηγίες. Μας εμπιστεύτηκε η Stoiximan και μας ενίσχυσε σημαντικά. Μας βοήθησε και η ΕΡΤ με την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων. Οι πρόεδροι δεν πήραν ούτε ευρώ από αυτά τα χρήματα. Τα λεφτά αυτά χρησιμοποιήθηκαν για την εξυγίανση της Β’ Εθνικής. Διαφορετικά δε θα αντέχαμε…».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που