Διπλό χτύπημα για Οδυσσέα Νυδριού

Η αποχώρηση του Απόλλωνα Νότιας Λευκάδας από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο δίνει την ευκαιρία στους παίκτες που ήταν στο ρόστερ του να αναζητήσουν άλλες ομάδες για να συνεχίσουν να αγωνίζονται. Δύο από αυτούς λοιπόν, ο μεσοεπιθετικός Τάσος Μπελεγρίνος (κεντρική φωτό) και ο αμυντικός Σπύρος Σολδάτος (φωτό κάτω) συμφώνησαν με τον Οδυσσέα, όπως έγραψε ο Γιώργος Δευτεραίος στο www.lefkadaweb.gr.

Οι δύο ποδοσφαιριστές γνωρίζονται πολύ καλά με τον Χρήστο Βάννα και αναμένεται να μπουν κατ΄ ευθείαν στο κλίμα της ομάδας και στην αναμέτρηση της Κυριακή με τους Τσουκαλάδες αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους.

Με αυτή την κίνηση η ομάδα του Νυδριού, ενισχύεται στην επίθεση και στην άμυνα από δύο πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές, με την διοίκηση της ομάδας να θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για την τριάδα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24