Νίκη Λευκάδας: Ανακοίνωσε την Τσέρου

Την πρώτη της μεταγραφή για τη νέα περίοδο πραγματοποίησε η Νίκη Λευκάδας, που απέκτησε και ανακοίνωσε την Αναστασία Τσέρου, με την τελευταία της παρουσία στην Α1 να είναι τη περίοδο 15-16, με τη φανέλα του Άρη Πετρούπολης.

Η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ανακοινώνει ότι η αθλήτρια Αναστασία Τσέρου (22χρ. – 1.68) θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Σωματείου μας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Άρη Πετρούπολης και είναι γέννημα-θρέμμα της ιστορικής ομάδας του Δ.Α.Σ Άνω Λιοσίων (Εύνικου). Η κύρια αγωνιστική της παρουσία ήταν στην Α2, όμως έχει αγωνιστεί με τις προηγούμενες ομάδες της και στην Α1 , τη σεζόν 2015-16 με τον Άρη και 2012-13 με τον Εύνικο. Τα βασικά της χαρακτηριστικά είναι η ταχύτητα και η εξαιρετική της αμυντική ικανότητα.

Η 22χρονη γκάρντ δήλωσε στο nikilefkadaswbc.gr: «Είναι μεγάλη μου χαρά που την επόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι στην ομάδα της Νίκης Λευκάδας. Ευχαριστώ την Διοίκηση και τον Coach για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ ξανά στην Α1, έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία και ξέροντας τι προσπάθεια να κάνω ώστε να προσφέρω το καλύτερο δυνατό στην νέα μου ομάδα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και επιθυμία μου θα ήταν ο κόσμος να βοηθήσει και φέτος την ομάδα στην προσπάθεια που καταβάλει»

Related News

Comments are closed