Σεμινάριο προπονητών στην Πρέβεζα

Στη Στουτγκάρδη βρέθηκε τις μέρες των Χριστουγέννων ο προπονητής του Αχέροντα Καναλακίου, Χρήστος Ντούρος.

Στο προπονητικό κέντρο της γερμανικής ομάδας συναντήθηκε με τον ομοσπονδιακό προπονητή Όλιβερ Κούν, υπεύθυνο του προγράμματος προώθησης και ανάπτυξης ταλέντων της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, και το Γιώργο Μεταξαράκη, επικεφαλής προπονητή της μεγαλύτερης γερμανικής ακαδημίας ποδοσφαίρου ( KFA) που αριθμεί πάνω από τριάντα ομάδες και ισάριθμους προπονητές. Αντικείμενο της συνάντησης η διοργάνωση, όπως και το 2012, σεμιναρίου προπονητών ποδοσφαίρου ακαδημιών και ενηλίκων.

Το σεμινάριο αναμένεται να διοργανωθεί στο ξενοδοχείο ΚΑΝΑΛΙ  το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου και θα είναι διάρκειας δύο ημερών με θεωρία και πρακτική.

Να σημειώσουμε ότι το σεμινάριο του 2012 είχε μεγάλη επιτυχία και το παρακολούθησαν πάνω από 80 προπονητές από όλη την Ελλάδα,  μεταξύ άλλων από τη νότια Πελοπόννησο και από νησιά του Αιγαίου.

Εκτός από τους δύο παραπάνω εισηγητές το παρών αναμένεται να δώσει και ο επικεφαλής προπονητής των τμημάτων υποδομής της ομάδος της Στουτγκάρδης.

Στη φωτογραφία ο Χρήστος Ντούρος με τον Γιώργο Μεταξαράκη και τον Όλιβερ Κουν.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει