Καραγκούνης στο Lefkadasportnews.gr: “Πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν για να φτιαχτεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο”

Αν ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ήταν το μεγάλο όνομα της εδκήλωσης ενός έτους εδρφοποίησης του Οδυσσέα Νυδριού, με την ομάδα του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο αρχηγός και ρέκορντμαν συμμετοχών με την Εθνική Ελλάδας, ήταν αυτός που τους κέρδισε όλους με την απλότητα και σεμνότητά του.

O “τυπάρας” δεν χάλασε χατήρι σε κανέναν, ήταν άνετος και τους κέρδισε όλους με την απλή συμπεριφορά του, δείγμα του ανθρώπου που εκπροσωπούσε επάξια την χώρα μας με το Εθνόσημο, αλλά και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού.




Διαβάστε τι μας είπε:

Πόσο σημαντικό είναι να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις: “Είναι πολύ όμορφα γιατί είναι για παιδιά και όταν είναι για παιδιά θα πρέπει όλοι να είμαστε παρών και να δείχνουμε το παράδειγμα κατά κάποιο τρόπο και αυτά να βλέπουν πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές που να θέλουν να μοιάσουν και να μπορέσουν να τα καταφέρουν.

Πραγματικά, σε ένα μέρος που δεν είναι τόσο εύκολο το ποδόσφαιρο, καθώς δεν έχει ομάδα σε μεγάλη κατηγορία, το να βλέπουν μεγάλους ποδοσφαιριστές, είναι πάρα πολύ ωραίο.”

Αν έχει αλλάξει κάτι στο ποδόσφαιρο ύστερα από την επιτυχία το 2004 και κατά ποσό έχουμε κάνει βήματα μπροστά ή πίσω: Από ότι φαίνεται, δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι, δεν έχουμε κάνει καθόλου βήματα.

Αν μπορεί να αλλάξει κάτι: Πολλά είναι. Θέλει πολύ συζήτηση αυτό δυστυχώς. Αλλά από κάτι τέτοια πράγματα πρέπει να ξεκινάμε. Υποδομές που δεν έχουμε. Ακόμα και το γήπεδο που κάνουν προπόνηση τα μικρά παιδιά βλέπετε πως είναι. Δυστυχώς, πρέπει να ξεκινήσουμε από το “μηδέν”. Παρόλο που πήραμε πριν 13 χρόνια το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε πάλι από το “μηδέν”.

Όσο αναφορά το μέλλον του: Ενημερώνομαι και μαθαίνω κάποια πράγματα σε σεμινάρια, αλλά δεν έχω σχέδια για το άμεσο μέλλον.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης