Ο Φαλκάο στο lefkadasportnews.gr: “Υπέροχη η εμπειρία με τα παιδιά, αγάπω την Ελλάδα”

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη Λευκάδα και στο Νυδρί, όπου μαζί με τον Γιώργο Καραγκούνη, ήταν παρόντες στις ακαδημίες του Οδυσσέα Νυδριού, σε ένα απόγευμα που θα θυμούνται για πάντα οι μικροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας και όχι μόνο, στο τέλος της εκδήλωσης, απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ενώ, μόνο στην τηλεόραση απάντησε έξτρα ερωτήσεις.

Πανονίκος Κατωπόδης/
panonikoskatopodis@gmail.com

Ο “el Tigre”, όπως είναι το παρασούκλι του, που μόνο με ροδοπέταλλα δεν είναι η μέχρι τώρα καριέρα του, δεν έκρυψε την αγάπη του για την Ελλάδα, του άρεσε η εκδήλωση και το ότι βρέθηκε κοντά στα παιδιά και μας άφησε να καταλάβουμε ότι ανανέωσε το ραντεβού του με την χώρα μας.

Ο επιθετικός της Μονακό, μαζί με τον Γιώργο Καραγκούνη, με τους δύο τους να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετοι καθ΄ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, ήταν η έκπληξη που μας έκανε η διοίκηση του Οδυσσέα Νυδριού, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την αδελφοποίηση του Οδυσσέα Νυδριού με την Μονακό και της ανόδου της τοπικής ομάδας στην Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.


Οι δηλώσεις του Ρανταμέλ Φαλκάο:

Οι πρώτες του εντυπώσεις: Ήταν μεγάλη χαρά που είναι εδώ, για να μπορεί να είναι μέρος αυτής της χαράς που έλαβε όλος ο κόσμος και τα παιδιά περισσότερο. Αγαπάει όλο τον κόσμο στην Ελλάδα. Είναι μια υπέροχη χώρα και θα του άρεσε να έρθει και στο μέλλον στη χώρα μας.

Για τις πρώτες σκέψεις όταν του είπαν ότι θα έρθει σε ένα νησί στην Ελλάδα σε μια εκδήλωση: Θεώρησε ότι θα ήταν μια εμπειρία υπέροχη να είναι κοντά στα παιδιά. Βλέπουν ανθρώπους όπως και αυτόν σαν είδωλα και σαν κάποιους που θέλουν να μοιάσουν, να γίνουν όπως και αυτός. Άλλωστε έτσι ήμουν και εγώ κάποτε.

Είναι πολύ σημαντικό να κάνω αυτούς τους ανθρώπους να αισθάνονται και όπως είναι αυτός, έιναι και αυτά μικρά παιδιά και κάποια μέρα να γίνουν το ίδιο σαν και εμένα η κάπως έτσι. Και όταν του είπαν ότι θα έρθει στη Ελλάδα, δεν το σκέφτηκε καθόλου και είπε «ναι».

Αισθάνεται υπέροχα να μπορεί να γνωρίσει την Ελλάδα, την κουλτούρα και τις ομορφιές της χώρας.

Για τη σεζόν που μας πέρασε: Ήταν μια υπέροχη σεζόν με τη Μονακό. Κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι θα έφταναν τόσο μακρυά. Και κανένας δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, από την Παρι Σεν Ζερμέν. Ο προγραμματισμός του κ. Ριμπολόβλεφ, ήταν πάρα πολύ ευφυής και για αυτό τα καταφέραμε. Ελπίζω ότι τη σεζόν που έρχεται θα φτάσουν πιο μακρυά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Related News

Comments are closed