Νίκη Λευκάδας: Νέα πρόεδρος η Γεωργία Λάζαρη (photos)

Αλλαγή ηγεσίας έχουμε για τη Νίκη Λευκάδας, ύστερα από τις χθεσινές εκλογές που έγιναν στο σωματείο, με την Γεωργία Λάζαρη να παίρνει τη θέση της Αγνής Κρητικού, που μετά από χρόνια και την επιτυχημένη της πορεία, δεν μετέχει στο νέο Δ.Σ.  Ο Μάριος Περδικάρης, θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος της ομάδας.

Η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει, αφού το νέο συμβούλιο, άλλος λίγο, άλλος πολύ έχει την ανάλογη εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε, η επόμενη μέρα της Νίκης θα είναι ίδια και με τα ίδια σταθερά βήματα και βάσεις που βάδισε όλα αυτά τα χρόνια στις επιτυχίες, θα συνεχίσει να το κάνει. Θα πορευτεί και πάλι με ανθρώπους που έχουν όρεξη και μεράκι για αυτό που κάνουν.

Αναλυτικά η νέα διοικητική σύνθεση – Δήλωση Αγνής Κρητικού

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Μαϊου 2017 η Τακτική Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Συλλόγου «Νίκη Λευκάδας». Αφού διαπιστώθηκε η απαιτούμενη απαρτία, έγινε πλήρη ενημέρωση των μελών για τις δραστηριότητες του Συλλόγου, ψηφίστηκε ο οικονομικός απολογισμός της τελευταίας διετίας και πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατόπιν συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. και έπειτα από ομόφωνη απόφαση καθόρισε τις καταστατικές αρμοδιότητες των μελών του ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λάζαρη Γεωργία

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Περδικάρης Μάριος-Δημήτριος

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Θειακού Όλγα

ΤΑΜΙΑΣ: Αγγελάκη Ευαγγέλη

ΜΕΛΗ: Φραγκούλης Κωνσταντίνος, Bασιλείου Ηλίας, Κατωπόδης Νεκτάριος, Μπάρκας Γεώργιος, Θεοχάρη Σοφία

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Λάζαρης Δημήτριος, Μεταξά Ακριβή, Πολίτης Ιωάννης


Κατόπιν της ψηφοφορίας η απερχόμενη Πρόεδρος κ. Αγνή Κρητικού έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επί μια δεκαπενταετία βρισκόμουν στην πρώτη γραμμή του γυναικείου μπάσκετ στην Λευκάδα, αρχικά στο Γυναικείο Τμήμα της Δόξας και κατόπιν στη δημιουργία και στην πορεία της Νίκης Λευκάδας μέχρι σήμερα. Μια πορεία που είχε κατά βάση χαρές και χαμόγελα, αλλά και αρκετές δύσκολες στιγμές. Η Νίκη ξεκίνησε από το μηδέν και χάρη στο μεράκι μερικών ανθρώπων που πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια μαζί και χάρη σε όλους εσάς, τους απλούς φιλάθλους και τους χορηγούς-υποστηρικτές μας, κατάφερε και έγινε η πιο επιτυχημένη ομάδα, όχι μόνο της Λευκάδας, αλλά και ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας.

Είναι δεδομένη η παρουσία και η στήριξή μου στο οικοδόμημα που λέγεται «Νίκη Λευκάδας». Όμως νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από το Δ.Σ. και να δώσω την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να δοκιμαστούν και θεσμικά, σε κάτι που αποδεδειγμένα αγαπούν πολύ. Αυτή τη στιγμή λοιπόν θέλω να ευχαριστήσω όλες τις αθλήτριες, τους προπονητές και τους δεκάδες φίλους και συνεργάτες, που βρεθήκαμε μαζί σε αυτό το ωραίο ταξίδι και σας καλώ όλους να στηρίξετε την νέα Διοίκηση που είμαι σίγουρη ότι θα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων μας»

Related News

Comments are closed