Λ. Τσομπάι: «Δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα»

Ο Πανλευκάδιος κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και ο Λουλιέτ Τσομπάι ήταν από τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας. Ο 27χρονος σέντερ φορ είχε σημαντική παρουσία σε πολλά παιχνίδια και με τα γκολ που πέτυχε βοήθησε την ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Λουλιέτ Τσομπάι σε αποκλειστική του συνέντευξη στο prevezasports.gr μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Πανλευκάδιο, αλλα και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Η συνέντευξη του Λουλιέτ Τσομπάι:

-Πως ήρθε η πρόταση από τον Πανλευκάδιο;

Λ. Τσομπάι: Είχα κάποιες προτάσεις από άλλες ομάδες  αλλά περίμενα τον Πανλευκάδιο και αυτό έγινε με τη θέληση μου και με την βοήθεια κάποιων φίλων μου.

-Αγωνίστηκες στην Γ΄ Εθνική με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου. Πως ήταν αυτή η εμπειρία;

Λ. Τσομπάι: Ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα. Ήρθα από άλλη χώρα, από διαφορετικό ποδόσφαιρο, και βρήκα πολλές δυσκολίες γιατί το επίπεδο ήταν καλό και εμείς είχαμε προβλήματα από την αρχή στην ομάδα με τραυματίες και άλλα.

-Το επίπεδο ποδοσφαιρικά πως είναι στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας;

Λ. Τσομπάι:  Αν συγκρίνουμε την Γ΄ Εθνική με αυτό το τοπικό  είναι μεγάλη διαφορά. Λίγες ομάδες είναι που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο.

-Δίκαια κατέκτησε τον τίτλο ο Πανλευκάδιος;

Λ. Τσομπάι: Εννοείτε ότι δίκαια κατέκτησε τον τίτλο. Από τη στιγμή πού κερδίζουμε όλα τα ντέρμπι και είμαστε 12 βαθμούς μακριά από τον δεύτερο αυτό δε νομίζω να έχει ξαναγίνει.  Δεν είχε ξαναγίνει άλλη φορά, και εμείς σπάσαμε όλα τα ρεκόρ φέτος στην Α΄ κατηγορία.

-Θα συνεχίσεις και την νέα χρονιά στον Πανλευκάδιο; Τι θα σε έκανε να μείνεις;

Λ. Τσομπάι: Ευτυχώς που αυτή η χρόνια μου πήγε πολύ καλά. Άλλο η θέληση όμως και άλλο η δουλειά. Θα σκεφτώ πολύ γιατί δεν  θα είμαι πάντα νέος και καλός. Πρέπει να εκμεταλλευτώ αυτή την χρονιά για το καλό μου, και στα οικονομικά, αλλά και επαγγελματικά.

-Πιστεύεις πως έδωσες το 100% των δυνατοτήτων σου μέσα στο γήπεδο τη φετινή χρονιά;

Λ. Τσομπάι: Φέτος ήταν πολύ δύσκολα γιατί έπρεπε να δώσω παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων μου για να αποδείξω ότι είμαι καλός, και πιστεύω ότι έκανα το καλύτερο και για μένα αλλά και για την ομάδα και αυτό φάνηκε από τα γκολ που πέτυχα και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

-Τέλος, οι προσωπικές σου φιλοδοξίες, ποιες είναι;

Λ. Τσομπάι: Πρέπει να σκεφτώ πολύ γιατί η κίνηση που θα κάνω φέτος θα πρέπει να είναι η πιο κατάλληλη. Όταν πηγαίνεις καλά τότε όλοι σε θέλουν στην​ ομάδα τους. Έχω πολλές προτάσεις από καλές ομάδες αλλά πρώτα είναι ο Πανλευκάδιος, και πρέπει να τελειώσω τις υποχρεώσεις μου με την ομάδα που ανήκω.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...