ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Προσέγγισαν Μήτσιο οι “κυανέρυθροι”

Το τερματοφύλακα του Θρίαμβου Λούρου, τον Χρήστο Μήτσιο, προσέγγισε σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Δευτεραίου(www.lefkadaweb.gr) ο Τηλυκράτης, όμως η διοίκηση του Λούρου δεν μπαίνει σε διαδικασίες παραχώρησης του παίχτη αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Ο εξελίξιμος 19χρονος γκολκίπερ που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΣ Φιλιππιάδας, θεωρείται μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση, καθώς στην πρώτη του σεζόν με την φανέλα του Θριάμβου πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις.

Είναι και αυτή μια κίνηση της τάσης που υπάρχει στο σωματείο του Τηλυκράτη, να “μαζέψει” και να στηριχτεί στα επόμενα χρόνια σε ότι καλύτερο υπάρχει στη Λευκάδα, αλλά και στις τριγύρω περιοχές.

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για επαφή με το Νίκο Τρανουλίδη, που το καλοκαίρι άφησε τον Πανλευκάδιο για τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ύστερα από την άρνηση του Θρίαμβου Λούρου.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης