Στο Δημαρχείο Τηλυκράτης και Πανλευκάδιος

Συνάντηση με τις ομάδες του Τηλυκράτη και του Πανλευκάδιου, είχε η Δημοτική Αρχή, σήμερα το μεσημέρι, όπως γράφει το lefkadapress.gr που έχει και αποκλειστική φωτογραφία.

Από πλευράς Δήμου μετείχαν , ο Δήμαρχος Λευκάδας, Κ.Δρακονταειδής, ο αντιδήμαρχος κ. Αθ. Περδικάρης και ο Εντεταλμένος Συμβουλος Αθλητισμού Σπ. Πολίτης. Από πλευράς Τηλυκράτη ο πρόεδρος κ.Τρ.Βλάχος, ο προπονητής κ. Παντζιαράς κι ο κ. Χαρ. Καλός. Από τη μεριά του Πανλευκάδιου μετείχε ο πρόεδρος κ. Μιχ. Κατωπόδης.

Η συζήτηση είχε ως αντικείμενο την ενημέρωση της πορείας των ενεργειών για τις παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Πλάτων Γρηγόρης, που συνίστανται στην αλλαγή του χλοοτάπητα, την αποπεράτωση των εργασιών στις κερκίδες, την εγκατάσταση δημοσιογραφικών θεωρείων και την τοποθέτηση επί πλέον πλαστικών καθισμάτων.

Η όλη παρέμβαση έχειύψος 210.000ευρω , πόσο που θα λάβει ο Δήμος , από την περιφέρεια Ι.Ν και την Π.Ε Λευκάδας, μετά από σχετικές ενέργειες που ήδη έχει δρομολογήσει ο αντιπεριφερειάρχης κ Θ. Χαλικιάς, ο οποίος επέδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και διέθεσε το εν λογω κονδύλιο.

Τονίστηκε στους υπευθύνους των ομάδων , ότι ο Δήμος έχει έτοιμες τις σχετικές μελέτες, ώστε να υλοποιήσει το έργο και αναμένουμε την προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στο Δήμο Λευκάδας και την περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Τους εξηγηθήκαν οι νομικές διαδικασίες και οι κατά προσέγγιση προβλεπόμενοι χρόνοι. Αναζητήθηκαν λύσεις για το διάστημα που θα εκτελούνται τα έργα και ειδικότερα αυτό της τοποθέτησης του νέου χλοοτάπητα και του απαιτούμενου χρόνου μέχρι τη χρήση του.

Επίσης ενημερώθηκαν ότι στις 20-6-2017 θα γίνει η δημοπρασία για το γήπεδο Τσουκαλάδων, το οποίο θα χρησιμοποιούν ως βοηθητικό οι δύο ομάδες μας, που φέτος θ αγωνίζονται στη Γ Εθνική κατηγορία!

Related News

Comments are closed