Το κοινωνικό πρόσωπο του Τηλυκράτη – Παίχτες και προπονητής δίπλα στις γυναίκες κατά του καρκίνου του μαστού

Φορώντας την επίσημη στολή του Τηλυκράτη παίχτες και προπονητής βρέθηκαν σήμερα στο νοσοκομείο Λευκάδας δίπλα στους οργανωτές, ως χορηγοί και αυτοί, στις δράσεις του νοσοκομείου Λευκάδας για την ενημέρωση κατά του καρκίνου του μαστού.

Δίπλα στις γυναίκες που δίνουν την μάχη ζωής κατά του καρκίνου του μαστού, δίπλα σε όλες που παλεύον για την ενημέρωση και πρόληψη ενάντια στη δύσκολη αυτή ασθένεια.

Ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Παντζιαράς, δήλωσε στο lefkadapress πως “είναι αυτονόητο η ομάδα του Τηλυκράτη να βοηθά ώστε να φτάσει όσο πιο ισχυρό γίνεται το μήνυμα της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού σε κάθε γυναίκα. Κυρίως στα νέα κορίτσια που θα πρέπει να κάνουν σημαία της ζωής τους την πρόληψη . Η πρόληψη σώζει και αυτό το μήνυμα θέλουμε να περάσουμε και εμείς ως ομάδα γι αυτό και βρεθήκαμε στο πλευρό των οργανωτών από την πρώτη στιγμή”

πηγή: lefkadapress

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ