Τουρνουά Τηλυκράτη| Μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου από τους μικρούς αθλητές

Δεκάδες παιδιά για τρεις ολόκληρες ημέρες πλημμύρισαν τα γήπεδα της Λευκάδας σε ένα τουρνουά ακαδημιών το Superior Cup με οργανωτές τον Ηλία Μαρκόπουλο, τον Ηλία Αναστασάκο και  τον Τηλυκράτη και φυσικά την αιγίδα του δήμου Λευκάδας. Τρεις ημέρες όπου οι ακαδημίες του Τηλυκράτη, του Πανλευκάδιου, του Νυδριού, της Πλαγιάς, του Παναιτωλικού, του Καναλακίου , της Αλυζίας , του Γέρακα, της Άμιλλας Περιστερίου και του Α.Ο Διάνα αγωνίστηκαν και έφτασαν στην σημερινή ημέρα της γιορτής του ποδοσφαίρου… που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκάδας. (λόγω καιρού)… Περίπου 450 παιδιά από 8 – 16 ετών αγωνίστηκαν αυτές τις ημέρες με στόχο την ευγενή άμιλλα. Σήμερα αυτά τα παιδιά απέδειξαν ότι ποδόσφαιρο μπορεί να σημαίνει χαρά, ανταγωνιστικότητα, συμπαράσταση , φιλία… Αυτά τα παιδιά και οι προπονητές τους παρέλαβαν τα κύπελλα και τα μετάλλια τους από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Νίκο Βικέντιο, από τον αντιπεριφερειάρχη , Αν. Κτενά (μεταξύ των παιχτών και τα δύο μικρά παιδιά του) , τον πρόεδρο του Τηλυκράτη , Θανάση Καραγιάννη, τον αντιπρόεδρο, Τζίμη Κατωπόδη, τον εκπρόσωπο της ΕΠΣ , Σπύρο Φούκα   καθώς και τους οργανωτές , Ηλία Αποστολάκο (πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ) και Ηλία Μαρκόπουλο (πρόεδρο του Α.Ο Διάνα)… Πλακέτες παρέλαβαν οι εκπρόσωποι του δήμου Λευκάδας, του Τηλυκράτη, του Παναλευκάδιου , του Νυδριού…η ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας . Σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διοργάνωση έπαιξε φυσικά, γι αυτό άλλωστε τιμήθηκε, ο Πανταζής Κούρτης, των γηπέδων 5Χ5 και της Ακαδημίας του Τηλυκράτη.   Όλοι συμφώνησαν ότι αυτές οι διοργανώσεις προάγουν την ευγενή άμιλλα και δημιουργούν ιδανικές  εικόνες στα παιδιά για το ποδόσφαιρο . Όπως όλα δείχνουν δε αυτή η διοργάνωση θα γίνει θεσμός.

Τα αποτελέσματα 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαράζ Ανόδου| Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής

Συνεχίζονται την Κυριακή (19/5) τα Πρωταθλήματα ανόδου στη Γ’ Εθνική. Όλα τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 17:00 Αναλυτικά: Αναγέννηση Περιβολίου Αμβρακικός Βόνιτσας Διαιτητής: Τσάνης (Κοζάνης)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Ανανέωσε ο Τζόρτζ Κόλλινς

Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει στο στρατόπεδο του Ερμή Καναλίου και μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας, Άγγελο Μπέκα, η διοίκηση προχώρησε και