ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ 1-1

Εντός έδρας ανέλπιστη “γκέλα” και πέταμα δύο βαθμών στα σκουπίδια, για τον Τηλυκράτη στο εντός έδρςα παιχνίδι με την Πλαγια με τους γηπεδούχους να κάνουν μέτρια εμφάνιση και τους φιλοξενούμενους να “κλέβουν το βαθμό της ισοπαλίας στο 90 λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδουχοι είχαν μια ελαφριά υπεροχή, όμως δεν έκανε καμια κλασσική ευκαιρία για γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων, με πρωταρχικό στόχο την φύλαξη των μετόπισθεν.

Στο 26′ και μετά από κόντρες, ο Γεωργάκης Γ. βρέθηκε στην μικρή περιοχή και σούταρε υπό πίεση με την μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ. Η πολιορκία συνεχίστηκε χωρίς τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία, εκτός από κάποια σουτ που δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Καταγή.

Λίγο αργότερα ο Καπότης για τους φιλοξενούμενος απείλησε, ο οποίος ανάγκασε τον Σκιαδά στην πρώτη του ενέργεια στο παιγνίδι, διώχνοντας σε κόρνερ. Ενώ, ο Μωραίτης, πλάσαρε από πολύ μακρυά με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά ειδικά μετά τις αποβολές του Καπότη και του Δημουλιά, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές στο 20λεπτο 55-75, στο οποίο πέτυχαν και το γκολ με πέναλτυ από τον Ιασωνίδη στο 63΄ λεπτό, που είχε περάσει στο ημίχρονο στο παιχνίδι.

Χαμένη ευκαιρία από τον Γεωργάκη Γ. στο 68′ να τελειώσει το ματς, απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Πλαγιάς, ενώ κεφαλιά του Γεωργάκη σε σέντρα Ιασωνίδη στο 72′ που κατέληξε στα δίχτυα ακυρώθηκε σαν οφ σάιντ.

Τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 85′ με τον Ορφανό να εκτελεί φάουλ από αριστερά, τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο της εστίας της Πλαγιάς, ενώ στην επαναφορά κοντινή κεφαλιά του Ιασωνίδη μπλόκαρε ο Καταγής Γ.

Οι φιλοξενούμενοι όμως, δεν σταμάτησαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να κυνηγούν το γκολ, έφεραν το ματς στα ίσια στο 90′ όταν ο Μωραΐτης Β. βρέθηκε στη γωνία της περιοχής του Σκιαδά και αριστερά, βλέποντας εκτός θέσης τον τερματοφύλακα του Τηλυκράτη πλάσαρε υποδειγματικά, στέλνοντας τη μπάλα γκολ στο απέναντι “Γ”

Διαιτητής: Σπυράκος – Βοηθοί: Πάσχοςκαι Σίσκας.

Τηλυκράτης (Μπέκας Α.): Σκιαδάς, Σκαμνέλος(46′ Ιασωνίδης), Θειακός, Καταγής Λ, Μπουρδούβαλης, Γεωργάκης Μ, Περιστέρης(46′ Ορφανός), Κτενάς, Σιδέρης, Δημουλιάς, Γεωργάκης(72′ Καταγής Γ.).

ΑΟ Πλαγιάς (Καταγής Σ.): Καταγής Γ, Κοκόλης, Μωραΐτης Γ, Μαχαλιώτης, Καταγής Π, Μπουρδάρας Ε(80′ Παξινός), Καπότης, Μωραΐτης Ι, Μπουρδάρας Ζ(85′ Παξινός Αγγ.), Μωραΐτης Β, Βερύκιος(73′ Καταγής Χ.).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24