Τηλυκράτης – Φλωριάδα 1-0

Χρειάστηκε 80 λεπτά για να “τρυπήσει” τη γραμμή μαζινό της Φλωριάδας ο Τηλυκράτης και τα κατάφερε με τον Πριονά, σε ένα παιχνίδι επιθετικός μονόλογος για τους “κυανέρυθρους”.

Η ομάδα του Τάκη Κονιδάρη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έψαξε περισσότερο τη νίκη έχασε τα άχαστα και δικαιώθηκε τελικά στο 80′, όταν ο Πριόνας με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ψαρρά.

Διαιτητής: Σιντόρης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Ράπτης-Λιαμίρας (Θεσπρωτίας)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Τάκης Κονιδάρης) : Συνοδινός, Δημητρίου, Καταγής Σ., Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης (66′ Τόσκα), Βασίλας (46′ Γεωργάκης), Πριόνας, Μπαλή (84′ Ιβάνοφ), Γεωργούσης, Καταγής Γ., Μπαλογιάννης (88′ Χριστόφ)

ΑΟ Φλωριάδας (Γιώργος Γιάννος) : Ψαρράς, Πλατογιάννης, Γκανάρας, Αντωνιάδης, Κακιώνης, Γκίκα, Γκαναβίας Ν., Πανέτας (76′ Γκαναβίας Β.), Λεκάνης, Κότσι, Γεωργιάδης

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24