Τηλυκράτης| Φιλική ήττα με 3-0 από Παναιτωλικό

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας έδωσε ο Τηλυκράτης Λευκάδας απόψε στο Emileon γνωρίζοντας την ήττα από τον Παναιτωλικό με 0-3.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Παντζιαρά παρότι αντιμετώπισε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας έδειξε θετικά στοιχεία, βγάζοντας πολλά από τα πράγματα από αυτά που δουλεύει στις προπονήσεις από την αρχή της προετοιμασίας.

Οι γηπεδούχοι, σκόραραν απέναντι στους “κυανέρυθρους”, με τον Βαρόνε ν’ ανοίγει το σκορ με σουτ στο 39′, ενώ ο Νταγκό σημείωσε με σουτ το 2-0 στο 72ο λεπτό.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καρέλης στο 88′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Αποστολάκης, Μπακαδήμας, Λαζαρίδης, Αναστασόπουλος, Τσιγγάρας (46’ Φλόρες), Βαρόνε, Ξενιτίδης, Μπελεβώνης (68’ Νταγκό), Ντουάρτε (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Μόρσεϊ (46’ Καρέλης).

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Γιαννιώτης, Τακίδης, Μπεκατώρος, Σκιαδάς, Ζδράβος, Σοροβός, Νιφορόπουλος, Περιστέρης, Γκουντρουμπής.

Αγωνίστηκαν και οι Μπαλαούρας, Αγρογιάννης, Κατσογιάννης, Καταγής, Βάννας, Τόσκα, Χαλκιόπουλος, Νιφορόπουλος, Κόκα, Εμβραΐζογλου, Κατσής, Κυριάκης,

Share This Post

Δείτε περισσότερα...