Τηλυκράτης| Πρώτο “τρίποντο” στα μπαράζ, 1-0 την Κοζάνη

Με γκολ του Κάρλος Εντουάρντο, στο 84ο λεπτό ο Τηλυκράτης επικράτησε 1-0 της Κοζάνης εντός έδρας για τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής.

Σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής πήρε ο Τηλυκράτης Λευκάδας, ο οποίος χτύπησε με γκολ του Κάρλος Εντουάρντο στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης και πήρε τη νίκη κόντρα στην Κοζάνη.

Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο μίνι πρωτάθλημα για τον Τηλυκράτη, ενώ η Κοζάνη γνώρισε την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα. Πλέον ο Τηλυκράτης δοκιμάζεται την Κυριακή κόντρα στον Γιούχτα, ενώ από την πλευρά της η Κοζάνη υποδέχεται τον Αιολικό.

Ο αγώνας στο πρώτο μέρος ήταν αναγνωριστικός για τις δυο ομάδες, με τον Τηλυκράτη αλλά και την Κοζάνη να προσπαθούν να κρατήσουν το μηδέν και παράλληλα να μπορέσουν να πάρουν όσο πιο πολλά μέτρα παραπάνω μπορούσαν στο γήπεδο. Κάπως έτσι λοιπόν οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στο ημίχρονο με το σκορ να είναι στο 0-0.

Ο Τηλυκράτης έφτασε κοντά στο γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου αλλά οι Ζδράβος και Νιφορόπουλος δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Καραγκιόζη για να κάνουν το 1-0 για την ομάδα τους. Μάλιστα ο Τηλυκράτης έφτασε ξανά κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Παπανίκου από το ύψος του πέναλτι στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης, σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Καραγκιόζη.

Το καλό όμως το κράταγε για το φινάλε ο Τηλυκράτης, ο οποίος στο 84ο λεπτό βρήκε τελικά το γκολ που τόσο πολύ έψαχνε, με τον Εντουάρντο σε μια γρήγορη αντεπίθεση έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και στο 2-0 αλλά ο Γκουντρουμπής παρότι πέρασε δυο αντιπάλους δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Τακίδης, Σκιαδάς, Τόσκα, Περιστέρης (90+2′ Κολοβός), Τεγούσης, Γκουντρουμπής, Ζδράβος (82′ Κατσής), Νιφορόπουλος (60′ Εντουάρντο).

ΦΣ Κοζάνη (Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Γιαλαμίδης, Βοριαζίδης (75′ Παπανικολόπουλος), Μπακάλης, Νιάσε, Κανούλας, Ψάλτης (40′ λ.τ Μπίντσης), Παπαργυρίου, Αποστολίδης (46′ Λάμπογλου), Μαραγκός.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...