Τηλυκράτης| Πήρε τον πρώτο “τελικό” – Τεράστια νίκη οι “κυανέρυθροι”, 3-2 με ανατροπή

Θρίαμβος για τον Τηλυκράτη, που με μεγαλειώδη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε της εις βάρος του κατάσταση και πήρε μια τεράστια νίκη, βαθμολογικού και ψυχολογικού χαρακτήρα για τη συνέχεια. Οι παίχτες του Φάνη Γκέκα, πήρα το πρώτο must win παιχνίδι από τα πολλά που έχουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, με τον τεχνικό των “κυανέρυθρων” να κάνει σπουδαίο κοουτσάρισμα, και με τις κινήσεις από τον πάγκο έδωσε αυτό που έλειπε στην ομάδα, απενεργοποιώντας ταυτόχρονα τα ατού των αντιπάλων.

Το παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 1-0 με σουτ του Τέρζι, ενώ στη συνέχεια ο Ιωνικός ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα και αιφνιδίασε τον Τηλυκράτη στο 33 και το 4ο και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-2. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν πολύ ανώτεροι των αντιπάλων τους και με δυο πανέμορφα γκολ του Νιφορόπουλου έκαναν το 3-2, γύρισαν το παιχνίδι και πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο, παρά τις λιγοστές προσπάθειες του Ιωνικού να ξαναμπει στο παιχνίδι.

Στο 22΄ ο Τέρζι έκανε το 1-0 για την ομάδα του Φάνη Γκέκα.

Στο 33΄ ο Γιακουμάκης ισοφάρισε για τον Ιωνικό.

Στο 40΄ ο Γιακουμάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα έκανε το 1-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο Νιφορόπουλος με δυο προσωπικά γκολ στο 61΄ και στο 67΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-2

Τηλυκράτης Λευκάδας: Τζελέπης, Μπελεβώνης, Χατζητερζόγλου, Ρίζος, Ζδράβος-Ρίζος, Πέρες, Τέρζι(58΄ Τεγούσης), Περιστέρης(46΄Σπανουδάκης), Τόσκα(46΄ Ντοναλντόνι), Φοφανά(90΄ Κόκκορης), Νιφορόπουλος(85΄ Ρουγκάλας).

Ιωνικός: Χριστοδουλής, Ιμεραλιλάι(83΄ Δρίτσας), Τασουλής, Τσιριγώτης(73΄ Λινάρδος), Οικονομίδης(83΄ Σαβίνα), Ντάουντα, Γιακουμάκης, Γκοράνοφ, Σερπέζης(86΄Γκίνη), Σόουζα, Σαλαζάρ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Elite League| Ξεκινά στα Άνω Λιόσια το Final 4 της συναρπαστικής διοργάνωσης (pic)

Τέσσερις ομάδες, ένα τρόπαιο και δυο εισιτήρια ανόδου επισφραγίζουν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων μια συναρπαστική σεζόν της άκρως ανταγωνιστικής Elite League, της οποίας το