Τηλυκράτης| Πάτησαν κορυφή οι “κυανέρυθροι”

Ακάθεκτος συνεχίζει και πήρε την τέταρτη νίκη στην φετινή σεζόν ο Τηλυκράτης Λευκάδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναγρινιακό με τελικό σκορ 0-3.

 

Ο Τακίδης στο 14΄ανοιξε το σκορ και στο 22΄ ο Νιφορόπουλος με υπέροχη κεφαλιά από την σέντρα του Παπανίκου κλείδωσε ουσιαστικά την νίκη.

Ο Παναγρινιακός δεν απείλησε ποτέ στο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κάποιες ευκαιρείς και στο 81΄ ο Μανιάτης ανέτρεψε τον Κυριάκη στην μεγάλη περιοχή και ο Τόσκα έκανε το 0-3 από την άσπρη βούλα.

Η ομάδα της Λευκάδας έφτασε τους 12 βαθμούς πάτησε κορυφή στον 3ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο Παναγρινιακός παρέμεινε σε ρηχά νερά και στους 4 βαθμούς έπειτα από πέντε αγωνιστικές.

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος): Μανιάτης, Παλιάτσας (58 Τσακανίκας) Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Λίτσος, Μανιώτης, Τσιούνης (85 Τουρλίδας), Κοντογιάννης (58 Καντάνης), Τσάκνης (85 Φραγκούλης) Μήλιος, Βασιλόγιαννης (58 Τσοπανάς)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Τακίδης (84΄Κουτσογιάννης), Γιαννιώτης, Τόσκα, Νιφορόπουλος (71΄Περιστέρης), Σκιαδάς (58΄Σοροβός), Γκουντρουμπής (71΄Κατσής), Οκάν (58΄Κυριάκης), Ζδράβος.

Πήλιος Ελευθέριος

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24