Τηλυκράτης| Ο Αντώνης Πετρόπουλος στο Show Must Go On του Sport24.gr, με τον Παντελή Διαμαντόπουλο

Ο Αντώνης Πετρόπουλος στο Show Must Go On: Απολαυστικές ιστορίες ποδοσφαίρου από το Κερατσίνι μέχρι το Μπάρι, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Καλεσμένος στην εκπομπή Show Must Go On του SPORT24 βρέθηκε ο Αντώνης Πετρόπουλος ο οποίος μοιράστηκε ενδιαφέρουσες ιστορίες ποδοσφαίρου με τον Παντελή Διαμαντόπουλο. Ένα συναρπαστικό ταξίδι σε πολλά γήπεδα, πρόσωπα και καταστάσεις…

Ο Αντώνης Πετρόπουλος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο προερχόμενος από μια φουρνιά παικτών που οι περισσότεροι κατάφεραν να παίξουν στο υψηλό επίπεδο. Ο συμπαθής ανάμεσα σε όλους τους φιλάθλους “Πετρογκόλ” βρέθηκε καλεσμένος στο Show Must Go On.

Φιλοξενούμενος του Παντελή Διαμαντόπουλου στην καυτή έδρα του SPORT24 ο νυν τεχνικός διευθυντής του Τηλυκράτη Λευκάδας λίγο πριν αναχωρήσει για το νησί και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις έβαλε… γκολ με τις συναρπαστικές ιστορίες που διηγήθηκε παρασύροντας τους τηλεθεατές σ’ ένα ταξίδι με πολύ ποδόσφαιρο και ρομαντισμό μιας άλλης εποχής.

Μεταξύ άλλων ο Αντώνης Πετρόπουλος μίλησε για την πολυετή θητεία του στον Παναθηναϊκό, το φαινόμενο Νίνης, τη συνύπαρξη με τον Τζιμπρίλ Σισέ και το πώς έληξε -άδοξα κατά την προσωπική του άποψη- το παιδικό του όνειρο που ήταν να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Παράλληλα, ο “Πετρογκόλ” μίλησε εκτενώς για την εμπειρία του στην ΑΕΚ, μία ομάδα που ουδεμία σχέση έχει με τη σημερινή. Ο Πετρόπουλος περιέγραψε ροκ καταστάσεις που είχαν πικρό επίλογο, καθώς τότε ήταν που η Ένωση υποβιβάστηκε.

Ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή του πολύπειρου φορ ο ΟΦΗ μέσω του οποίου γνώρισε τον προπονητή της Μαρσέιγ, Τζενάρο Γκατούζο που συνεχίζει να διατηρεί άριστες σχέσεις. Από τα highlight του Πετρόπουλου στο SMGO η περιγραφή που έκανε για το τηλεφώνημα του “Ρίνο” για να του εκφράσει την επιθυμία του να συνεργαστούν στους ασπρόμαυρους.

Φυσικά, ειδική μνεία γίνεται από τον Αντώνη Πετρόπουλο στο Αιγάλεω του Χατζάρα, του Μητρόπουλου και των εξαιρετικών ποδοσφαιριστών που πέρασαν από την ομάδα εκείνα τα χρόνια…

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη από το 02:09 έως 01:22:55:

Share This Post

Δείτε περισσότερα...