Τηλυκράτης| Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των “κυανέρυθρων” για τον τελικό-παραμονής με Γιούχτα

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Τηλυκράτη, για τον τελικό-παραμονής στη Κρήτη, κόντρα στον Γιούχτα, με την αποστολή να φεύγει το πρωί του Σαββάτου για την Αθήνα, όπου με πτήση θα μεταβεί στο Ηράκλειο. Μόνο νίκη θέλουν οι “κυανέρυθροι” για να μπουν στη διαδικασία των Play out.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των “κυανέρυθρων” για το παιχνίδι-τελικό για την παραμονή στη Super League 2, με τον Γιούχτα στη Κρήτη. Όλοι οι παίχτες είχαν τρομερή διάθεση και έβγαλαν με ένταση την προπόνηση, καθώς κανένας δεν θέλει να χάσει ένα τέτοιο παιχνίδι. ΄Oλοι θέλουν να δείξουν στο Φάνη Γκέκα, ότι αξίζουν φανέλα βασικού στο συγκεκριμένο ματς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, όλοι, μαζεύτηκαν στο κέντρο και έδωσαν όρκο νίκης, καθώς όπως είπε και ο προπονητής της ομάδας, Φάνης Γκέκας, κανένας δεν θέλει να πάει σπίτι του από της 10 Μαρτίου. Άπαντες θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Κρήτη, που φεύγει αύριο το πρωί με προορισμό το Ηράκλειο, εκτός του Γιώργου Τζελέπη, που έκανε ατομικό πρόγραμμα και θα μείνει στη Λευκάδα.

Να σημειώσουμε ότι ο Γιούχτας παίζει για δύο αποτελέσματα, ενώ ο Τηλυκράτης, θέλει μόνο νίκη, για να μπει στη διαδικασία των Play out και να παίξει την παραμονή του στη κατηγορία εκεί.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφιέρωμα Γ’ Εθνικής: Οι πρωταθλητές

Το αφιέρωμα της ΕΠΟ στους τέσσερις πρωταθλητές. Καβάλα, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Παναργειακός και Πανιώνιος ήταν οι Πρωταθλητές των 4 ομίλων της Γ’ Εθνικής. Δείτε πώς