Τηλυκράτης| Προπονήσεις τέλος – Στροφή στην επόμενη μέρα

Η φετινή σεζόν του Τηλυκράτη, ολοκληρώθηκε με την ομάδα να αγωνίζεται φέτος στη Super League 2 και να υποβιβάζεται στη Γ΄ Εθνική, όπου θα βρεθεί του χρόνου.

Παρά το τέλος των αγώνων, οι παίχτες είχαν μείνει στο νησί για ορισμένες προπονήσεις, που τελείωσαν την Παρασκευή, με ένα φιλικό με τη Κ-19. Οι υποχρεώσεις των “κυανέρυθρων”, ολοκληρώθηκαν, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με τους προπονητές και τους παίχτες να φεύγουν και πλέον όλοι στη διοίκηση της ΠΑΕ να κοιτάνε την επόμενη μέρα με την ομάδα στη Γ΄ Εθνική.

Δεδομένου, ότι τώρα μπαίνει ο Απρίλιος, οι παράγοντες της ομάδας θέλουν να ετοιμαστούν, όσο τον δυνατόν πιο νωρίς και να ξεκινήσουν το σχεδιασμού του επόμενης μέρας άμεσα και να μην τρέχουν την τελευταία στιγμή.

Ο Φάνης Γκέκας, θα ανοίξει το χορό των διαπραγματεύσεων, καθώς κάθε διοίκηση που θέλει να κάνει βήματα προόδου, πρέπει να μιλήσει πρώτα με τον προπονητή της ομάδας. Οι δύο πλευρές, θα κάτσουν στο τραπέζι, θα καταθέσουν τις απόψεις τους και αν συμβαδίζουν θα προχωρήσουμε στην ανανέωση της συνεργασίας.

Μετά, από όλα αυτά, θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι, παίχτες και τεχνικό επιτελείο. Στα υπόλοιπα νέα των “κυανέρυθρων”, υπάρχει στασιμότητα, με κάποιες ματιές στις υποθέσεις των “στημένων” αγώνων, χωρίς όμως ουσιαστικές ελπίδες.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24