Τηλυκράτης – ΝΠΣ Βόλου 1-2

Την ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε ο Τηλυκράτης στην Λευκάδα από τον Βόλο ΝΠΣ για την 6η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Football League.

Αν και βρέθηκε να χάνει στο 59΄ από το γκολ του Γραμματικόπουλου, ο Βόλος ΝΠΣ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85΄ με τον Ντόση και η ολική ανατροπή για τους Θεσσαλούς ήρθε ακριβώς με την εκπνοή με κεφαλιά του Ζέρη.

Οι φάσεις της αναμέτρησης:

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

31′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Βόλο. Ο Ζέρης κινήθηκε ωραία από τα δεξιά, έπιασε το σουτ και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τηλυκράτη και εν συνεχεία κατέληξε άουτ.

32′ Σουτ του Ηλιόπουλου, απέκρουσε σε κόρνερ ο Καραγκούνης.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

59′  Έπειτα από λάθος στην άμυνα του ΝΠΣ Βόλου, ο Περιστέρης έγινε κάτοχος της μπάλας, πάσαρε στον Γραμματικόπουλο και αυτός έκανε το 1-0 για τον Τηλυκράτη.

67′ Παράλληλο γύρισμα του Ζέρη απομάκρυνε ο Βασίλας προ του Παπαδόπουλου.

77′ Δοκάρι για τον Βόλο. Ο Καλαμίδας εκτέλεσε το φάουλ και ο Γκαλίτσιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκών.

79′ Πλασέ του Ντόση εντός περιοχής απέκρουσε ο Καραγκούνης.

85′ Μετά από ασίστ του Γκαρσία, ο Ντόσης με πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1 για τον ΝΠΣ Βόλο.

90′ Ο Ζέρης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαιτητής: Πάνος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Μωυσιάδης-Θανασιάς

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βασίλας, Καταγής Σπ., Παναγιωτόπουλος, Μπαλογιάννης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης, Κτενάς (83΄ λ.τρ. Παπακωνσταντής), Γραμματικόπουλος (71΄ Γεωργάκης), Καταγής Γ., Καββαδίας.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης (57΄Κραβαρίτης), Ζέρης, Καλαμίδας, Τζελίδης, Γκαλίτσιος, Πιαστόπουλος, Ντόσης, Δημηνάς (62΄ Δημόπουλος), Ουνγιαλίδης (46΄Γκαρσία), Σαλαμούρας, Ηλιόπουλος (56΄Παπαδόπουλος).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24