Τηλυκράτης – Θρίαμβος Σερβιανών 2-0

Εύκολα και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο ο Τηλυκράτης πήρε το ματς-τελικό εναντίον του Θριάμβου Σερβιανών με το τελικό σκορ 2-0, να αδικεί τους “κυανέρυθρους” που έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και για τα 90 λεπτά του παιχνιδιού.


Μόλις στο 15΄ λεπτό, ο Περιστέρης βρισκόμενος σε θέση βολή, εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα του Κολοβού και από κοντά με ωραία ενέργεια έκανε το 1-0, ενώ οι γηπεδούχοι έψαψαν και άλλο γκολ και έχασαν και άλλες φάσεις το πρώτο 45λεπτο για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ. Στην επανάληψη τα ίδια…αντι να μπει η μπάλα μέσα έμπαιναν οι παίχτες που έχαναν την ισορροπία τους στην τελική προσπάθεια. Χαμένα τετ α τετ στο πρώτο πεντάλεπτο του β΄ μέρους, κλασσικές ευκαιρίες χαμένες από Γεωργούση και Βασίλα. Αλλά ήρθε ο Κολοβός, με ένα φανταστικό σουτ,να γράψει το 2-0 και να “σφραγίσει” την παραμονή του Τηλυκράτη στη Γ΄ Εθνική.

Διαιτητής: Ματσούκας Μ.

Βοηθοί: Τσιλίκας Ν. – Καλυβόπουλος Σ.

Τηλυκράτης (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Τεντζέρης,Πριόνας(86′ Μπαλή), Καταγής Σ., Δημητρίου, Χριστογιάννης, Τόσκα, Περιστέρης (73′ Βασίλας), Φράγκος, Γεωργούσης(89′ Γεωργάκης),  Καταγής Γ., Κολοβός.

Θρίαμβος Σερβιανών (Νίκος Γκούρας): Αρχοντάκης, Πάσχος(69′ Μάνος), Διαμαντόπουλος, Πολυχρόνης(46′ Κωσταμένας), Βραχνος(απεβλήθη 90+), Τσιαφίτσας, Μούτσιος, Μπλετάς, Ηλίας(83′ Κτενάς), Ριτσάνης(46′ Αλεξίου).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...