Τηλυκράτης| Δήλωσε συμμετοχή – Ξεκινάει προπονήσεις

Όπως αναμένονταν, ο Τηλυκράτης δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και είναι στην τελική ευθεία προκειμένου να ανασυνταχθεί η ομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις.

Οι διοικούντες στο στρατόπεδο των “κυανέρυθρων” περιμένουν την τελική απόφαση που θα πάρει η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ σε ότι αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του υπολοίπου του πρωταθλήματος.

Οι πληροφορίες λένε, ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή στην πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ενώ, η διοίκηση είναι σε συζητήσεις για να βρεθεί η φόρμουλα για μια οικονομική στήριξη από την Περιφέρεια και το Δήμο .

Επιπλέον, έχουν καταθέσει τις ενστάσεις τους στην εισηγητική πρόταση που έκαναν οι λοιμωξιολόγοι για την επανέναρξη των προπονήσεων  και αποδέχτηκαν  η Γ.Γ.Α και η ΕΠΟ από τη στιγμή που η Λευκάδα είναι στο κόκκινο και τα κρούσματα έχουν κατακόρυφη αύξηση.

Πλέον, περιμένουν την και την ακριβή ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις και να μπουν ποδοσφαιριστές και προπονητές σε ρυθμούς γηπέδου και αγώνων, μετά την απραξία τόσων μηνών.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Elite League| Ξεκινά στα Άνω Λιόσια το Final 4 της συναρπαστικής διοργάνωσης (pic)

Τέσσερις ομάδες, ένα τρόπαιο και δυο εισιτήρια ανόδου επισφραγίζουν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων μια συναρπαστική σεζόν της άκρως ανταγωνιστικής Elite League, της οποίας το